10 ANI parte a Grupului Société Générale

În anul 2017, BC „Mobiasbancă - Groupe Société Générale” S.A. aniversează 10 ani de apartenență la Grupul financiar internațional Société Générale.

Este sărbătoarea întregii echipe, a tuturor clienților și partenerilor noștri - a celor care își realizează visele alături de noi, își dezvoltă afacerea împreună cu noi și pilotează parteneriate durabile.

Vă mulțumim pentru loialitate și pasiunea cu care realizăm lucruri frumoase împreună, pentru că așa este #corect!

Excelăm împreună

Răspundem exigențelor

Depășim așteptările clienților noștri

Suntem inspirați și inspirăm

Susținem societatea prin proiecte responsabile

Suntem mai aproape de clienți și parteneri

Susținem excelența în tot ceea ce facem

 

10 ANI - SUNT DOAR UN FRUMOS ÎNCEPUT PENTRU SUCCESUL GRUPULUI IN MOLDOVA!

După turbulenţele financiare în aproape toate pieţele, Grupul demonstrează potenţialul său de creştere a performanţei operaţionale şi a rentabilităţii structurale. Puterea noastră se află în diversitatea Grupului și know how-ul împărtășit de echipe multitalentate de profesionişti.

Urmând strategia de dezvoltare a Grupului nostru, Mobiasbancă a devenit o bancă de referinţă prin care demonstrează capacitatea sa de a aduce mereu plus valoare clienţilor săi, de a deservi mai bine, de a oferi încredere în serviciile bancare, stabilitate financiară şi a menţine cele mai înalte standarde de responsabilitate socială şi corporativă. 

 

0 CLIENȚI ACTIVI

Lei 0mii ACTIVE

Lei 0mii CREDITE

Lei 0mii DEPOZITE

Lei 0mii PROFIT NET

0% ROE

 

În cei 10 ani de prezență pe piața bancară din Moldova sub umbrela Groupe Société Générale, Mobiasbancă a devenit un partener de încredere al antreprenorilor și un actor social activ, implicat în comunitate prin proiecte și programe care se concentrează pe activități sociale, educaţionale, culturale și sportive.

Parteneri cu care avem o colaborare frumoasă, precum și clienți, ne trasmit urări de bine și mulțumiri pentru susținerea proiectelor importante în Moldova.

 

Unii dintre colegii noștri cu o experiență de peste 10 ani în Mobiasbancă ne împărtășesc succesele și realizările în cadrul băncii.