Alexandrina Ţurcan - imaginea parfumului Alien de Thierry Mugler

Alexandrina Ţurcan este una din frumoasele moldovence care a reuşit să cucerească lumea modelingului. Mai recent a semnat un contract de colaborare cu Thierry Mugler, devenind imaginea parfumului Alien

Alexandrina Ţurcan este una din frumoasele moldovence care a reuşit să cucerească lumea modelingului. Portofoliul său cuprinde pictoriale de excepţie pentru: Elle, L’Officiel, Harper’s Bazaar şi Vogue. Mai recent a semnat un contract de colaborare cu Thierry Mugler, devenind imaginea parfumului Alien.

 

  • Dosar

Nume, Prenume: Alexandrina Ţurcan
Data naşterii: 15 iunie 1993
Locul naşterii: Chişinău
Studii: Liceul teoretic „Prometeu”
Domeniu: artă, modă
Realizări: Colaborarea cu Garnier. A devenit imaginea parfumului Alien de Thierry Mugler

 

  • Aveam 14 ani când mi-am început cariera de model

De atunci am trecut prin schimbări radicale. A fost nevoie să înfrunt multe greutăţi, fapt care m-a făcut mai puternică şi încrezătoare în forţele proprii. Cu timpul mi s-a schimbat şi atitudinea faţă de oamenii care mă înconjoară. Acum ştiu cum să îndur singurătatea şi mai ales cum să ignor gelozia altor persoane. Este extrem de import să poţi să te abstraghezi în momentele cele mai dificile. Mama a fost persoana care m-a încurajat mereu şi care mă ajuta să trec peste momentele grele.

 

  • De când trăiesc această viaţă am călătorit atât de mult şi am întâlnit foarte mulţi oameni

Cred că pot zice – nu există oameni buni şi oameni răi, pur şi simplu cu toţii suntem diferiţi, e un lucru care trebuie înţeles şi primit. Un alt lucru pe care l-am înţeles este că nimeni nu îţi este dator cu nimic, iar ceea ce fac oamenii pentru tine, o fac nu pentru că trebuie, ci pentru că aşa au decis ei. Se respiăe mai uşor atunci când înţelegi aceste lucruri simple.

 

  • Acum m-am stabilit în Paris, unde îmi fac studiile şi lucrez foarte mult

Cele mai recente colaborări au fost pentru Garnier şi Thierry Mugler, ultima fiind una foarte specială pentru mine. Este o onoare să devii imaginea unui brand international. Când am primit propunerea, am înţeles că merg în direcţia corectă. A fost un semn mult-aşteptat, a fost una din acele luminiţe care te fac să lucrezi cu mai multă putere şi încredere. Filmările pentru Thierry Mugler au durat 4 zile, însă pregătirile au durat 2 luni. Până la urmă cu toţii am fost satisfăcuţi de rezultat.

 

  • Susţin modul sănătos de viaţă şi sunt contra formelor skinny

Nu este natural pentru o femeie să fie ultra-subţire. Pentru a ajunge un model de succes, trebuie să fii frumoasă şi să ai parametrii necesari. Chiar şi pentru publicitatea cu parfumul Alien de Thierry Mugler au venit nume importante din modă, dar nu au fost acceptate pentru că erau prea slabe. Eu aveam formele voluptoase de care ei aveau nevoie. Nu mă chinui cu diete, mă antrenez zilnic şi mănânc sănătos.

 

  • Vara aceasta am petrecut-o in Moldova, mi-am dorit să fiu mai aproape de cei dragi

Niciodată nu uit de rădăcinile mele iar când sunt întrebată de unde sunt, nu ezit să răspund: din Republica Moldova. Au fost 3 luni vesele şi energizante. Parisul este o experienţă interesantă, important e să nu uităm de unde venim, doar aşa o să ştim încotro ne îndreptăm.