Irina Comleva: ne înconjoară foarte multe lucruri frumoase, trebuie doar să vrei să le vezi

Sub această marcă sunt create lucruri calitative, unice și desigur cu un print original, dezvoltat de pământeanca noastră – Irina

Ultimii 2 ani, ilustratoarea Irina Comleva, i-a dedicat în exclusivitate brandului Doll Memories. Marca comercială Doll Memories are reprezentanță oficială în mai mult de 30 de țări ale lumii. Sub această marcă sunt create lucruri calitative, unice și desigur cu un print original, dezvoltat de pământeanca noastră – Irina. 

 

  • Dosar

Nume Prenume: Comlea Irina
Data nașterii: 30 decembrie 1990
Studii: Institutul Relații Internaționale din Moldova, Facultatea Limbi Străine
Domeniu: antreprenoriat
Realizări: co-fondatoarea brandului Doll Memories

 

  • Cu câțiva ani în urmă mi-am creat profil pe Instagram (@doll_memories)

Cu timpul am realizat că vreau să mă ocup cu ilustrațiile în serios. Eram deja moral pregătită că desenele mele vor fi văzute de oameni străini și am început tot mai des să le postez pe Instagram. Inițial postam lucrările mele, pur și simplu pentru a-mi împărtăși creația mea. Iar peste ceva timp lumea a început să se intereseze de lucrările mele tot mai mult și mai mult și mi-a apărut dorința să le fac accesibile pentru un număr cât mai mare de oameni.

 

  • Încă în adolescență eram interesată de lumea modei

Îmi plăceau prezentările de modă și canalul FashionTV. Întotdeauna mi-a plăcut să desenez, iar ilustrațiile fashion erau anume ceea ce am vrut să încerc la acel moment. Îmi place când tot ce mă înconjoară analizează frumusețea. Fie că aceasta este redată în picturi, prezentări, interior, modă, haine sau accesorii. Ne înconjoară foarte multe lucruri frumoase, trebuie doar să vrei să le vezi.

 

  • Am făcut cunoștință cu partenera mea actuală de business și ea mi-a propus să folosim ilustrațiile mele pe haine și să creăm brandul nostru personal

Acum avem compania noastră cu oficiul în Hong Kong. Marca noastră comercială are reprezentanță oficială în mai mult de 30 de țări din lume. De asemenea avem distribuitori, care lucrează în exclusivitate cu marfa noastră Doll Memories în țările lor. Primim comenzi din diferite părți ale lumii: Europa, America, inclusiv și cea latină, Australia, fostele state URSS, Asia și Orientul Apropiat.

 

  • Îmi dedic tot timpul meu pentru Doll Memories

Toate ilustrațiile pe care le creez în ultimii 2 ani, sunt direct legate de acest brand și compania noastră. Îmi place ceea cu ce mă ocup. Toate eforturile noastre sunt orientate spre viitoarea dezvoltare, îmbunătățire și consolidare a brandului nostru.

 

  • Este foarte plăcut să conștientizezi că tânărul nostru brand se bucură de succes

Multe dintre clientele noastre, după ce fac cumpărături o dată, se întorc și a doua și a treia oară. Producem lucruri cu adevărat calitative și unice. Avem o croială unică, care ia în considerare toate particularitățile figurilor; stofe calitative și desigur printuri foarte frumoase.

Foarte mult vreau să continui să mă ocup cu ceea ce îmi place și să văd cum brandul nostru se dezvoltă cu succes. Pot spune că, la moment, toate planurile mele și scopurile sunt orientate spre cizelarea abilităților mele.

 

  • În timpul liber îmi place să citesc cărți și să privesc filme sau seriale

De asemenea, îmi plac plimbările prin oraș.