Nicoleta și Janeta Surilă: JANIKO este ceea ce ne-am dorit dintotdeauna

Starurile internaţionale aleg încălţămintea semnată de două surori originare din Republica Moldova, momentan stabilite în Germania

Starurile internaţionale aleg încălţămintea semnată de două surori originare din Republica Moldova, momentan stabilite în Germania. Brand-ul JANIKO a reuşit să cucerească atenţia fashionistei Paris Hilton, care a purtat modelul Boujis Black semnat JANIKO pe covorul roşu al festivalului de film de la Cannes. Janeta și Nicoleta Surilă sunt sigure: JANIKO va deveni un brand cu renume internațional. 

 

 

 

  • Dosar
Nume, Prenume:
Data nașterii:
Studii:
Domeniu:
Janeta Surilă
17 iunie 1989

Actorie

Nicoleta Surilă
21 octombrie 1986
Economice
Modă
 
   Nicoleta
  • Pentru noi JANIKO este nu doar o afacere

Investim cu mare drag emoțiile și sentimentele noastre în ceea ce facem. JANIKO este ceea ce ne-am dorit dintotdeauna. A durat ceva timp până am reușit să punem pe roate această afacere. A fost nevoie de multă muncă, inspirație și nu în ultimul rând - încredere în forțele proprii. Știam că dacă nu ne dedicăm complet acestei pasiuni, nu avem cum să concurăm cu giganții acestei fashion industrii.

 

  • Din start am știut clar ce facem și am vizualizat brandul în viitor

Am avut încredere în proiectul nostru, și nu am renunțat pentru vreo clipă. Orice proiect este interesant la început, iar după o perioadă oamenii încep să se plictisească de orice, sau renunță atunci când întâlnesc dificultăți. Înțelegeam că tocmai atunci când este mai greu trebuie să continui, pentru că rezultatul poate fi foarte aproape. 

 

   Janeta
  • Vedetele de la Hollywood sunt extrem de importante în promovarea unui brand pe plan internațional

Evident că este o bucurie pentru noi și un mare compliment atunci când cineva din staruri, fie face referire la brand-ul nostru, fie apare pe covorul roșu purtând una din creațiile noastre. Când se întâmplă - site-ul nostru oficial este bombardat de accesări, fapt care nu poate să nu ne bucure.

 

  • Ne inspirăm din lumea înconjurătoare, în special metropolele

Cine s-a plimbat prin așa orașe ca Paris și Londra, trebuie să ne înțeleagă. Aceste orașe dețin o atmosferă și energie aparte, care încurajează și inspiră. După aceasta urmează schițele și, partea cea mai complicată, mostrele și producția. 

Într-o afacere de familie este extrem de important ca rolurile să fie împărțite clar. La noi fiecare își are funcția sa. Nicoleta este responsabilă de design și producție, iar eu de marketing și vânzări. Avem ambiții mari, JANIKO este pe un drum sigur de a deveni un brand cu renume internațional.