Nicon Caraman – actorul moldovean care joacă în filmul lui Brad Pitt și într-o dramă marca BBC

Acum se află la Londra unde își construiește cariera de actor, iar primul succes l-a cucerit prin apariția în filmul lui Brad Pitt

A făcut dreptul, apoi actorie și televiziune. Acum se află la Londra unde își construiește cariera de actor, iar primul succes l-a cucerit prin apariția în filmul lui Brad Pitt. De curând, în urma unui casting, Nicon Caraman a reușit să obțină un rol în drama BBC „The Honorable Woman”, iar planurile tânărului nu se opresc aici, fiindcă ele duc direct spre… Hollywood.

 

  • Dosar

Nume, Prenume: Nicon Caraman
Data nașterii: 6 decembrie 1989
Locul nașterii: Grătiești, Chișinău
Studii: Facultatea de Drept și Facultatea de Arte frumoase, Catedra Teatru Dramatic, prof. Octavian Grigoriu, USM
Domeniu: artă, cinematografie
Realizări: actor în filmul lui Brad Pitt și drama BBC „The Honorable Woman”

 

  • Încă nu m-am oprit vreodată

Continui să-mi urmez visele și când le voi realiza pe cele pe care le am astăzi, sunt sigur că o să am altele de urmat. Dacă ai un vis trebuie să mergi până la capăt oricât de greu nu ar fi și să faci tot ce-ți stă în puteri pentru a-l obține. Chiar dacă nu ajungi la destinația dorită, parcursul va fi excepțional și asta contează poate mai mult decât destinația.

 

  • Critica și actoria

E la fel ca și pentru oricare alt domeniu – unica diferență e că ești criticat de mai multă lume. Actoria e o artă, iar fiecare artist se expune pe el însuși pe scenă și o face cu dăruire. Cei care plătesc pentru un bilet la cinema sunt în drept să-și expună părerea. Deseori critica face bine, dar câți oameni, atâtea păreri. Trebuie să-ți urmezi calea cu orice preț, indiferent de critica lumii din jur.

 

  • Mi s-au adresat critici și întotdeauna le-am primit cu respect

Nu alerg după opinii și critici. Încerc să cresc în fiecare zi și să fiu cât mai bun în ceea ce fac, iar lumea dacă mă critică, eu mă bucur. Fac parte dintr-o industrie unde critica își are locul ei important.

 

  • Actoria e un domeniu care te scoate mereu din zona de confort

Dacă vrei să fii excepțional în ceea ce faci, nu te aștepta să fie ușor sau confortabil.

 

  • Se fac multe filme bune în întreaga lume

Dacă nu Hollywood, aș fi ales Franța, Germania sau Italia. Filme de excepție se produc și în Europa. În Marea Britanie, de exemplu, se produc mai puține, însă sunt filme cu actori superbi și scenarii inedite.