Tais Logvinenko: nu mă grăbesc să mă scufund în lumea show-businessului

Tais este o cântăreață tânără din Chișinău, care a cucerit rechinii show-businessului rusesc cu interpretarea ei emoționantă

La ai săi 18 ani, ea nu doar simte tonalitatea rock-hiturilor, greu de conștientizat și interpretat, dar și singură compune texte, pe care le interpretează sub acompaniere la chitară. Producătorii ruși au observat-o acum 2 ani, dar doar acum i-au propus să participe la preselecția pentru proiectul grandios „Главная сцена”. Tais a trecut preselecția și primele 2 etape ale concursului cu un succes neașteptat pentru ea.

 

  • Dosar

Nume, Prenume: Tais Logvinenko
Data nașterii: 2 februarie 1997
Locul nașterii: Chișinău
Studii: eleva clasei a 11, școala muzicală, secția chitară
Realizări: i-a cucerit pe membrii juriului în cadrul emisiunii „Главная сцена” din Moscova, și a primit 4 de „Da” fiind aleasă în echipa lui Igori Matvienko

 

  • La 12 ani compunem texte și melodii, le interpretam și plasam videourile pe YouTube

În scurt timp am adunat câteva mii de subscriberi. Numărul lor creștea în continuare. Cu doi ani în urmă unul din subscriberii mei mi-a propus să susțin un concert în Moscova. Organizarea și toate cheltuielile el și le-a asumat. Concertul a fost planificat pentru seara unei zile de odihnă, într-o cafenea mică, în unul din sectoarele Moscovei. Noi ne așteptam să vedem cafeneaua pe jumătate plină, într-un final sala a fost arhiplină. Nu era o masă liberă. În pofida emoțiilor care mă copleșeau, seara a trecut într-o atmosferă caldă. Mi-am făcut multe cunoștințe, printre care și mai mulți producători, care la acel moment nu au avut curajul să îmi propună o colaborare, pentru că încă nu atinsesem majoratul. După concert m-am reîntors la Chișinău, unde am continuat să scriu și să public cântecele mele.

 

  • După ani, un alt fan mi-a propus să particip în casting-ul pentru Главная сцена

Nu m-am decis deodată, pentru că înțelegeam că, dacă voi trece preselecția, participarea în concurs îmi va consuma mult timp, iar eu încă nu am absolvit școala. De fapt, aveam mari dubii că voi trece preselecția, pentru că interpretez cântecele intuitiv, niciodată nu am făcut lecții de canto cu un profesor. Dar, datorită susținerii fanilor, am mers la casting și am trecut prima etapă a concursului. La acea etapă am interpretat piesa grupei Splin, care este foarte profundă ca sens. În timpul interpretării cântecul m-a copleșit complet, practic nu îmi mai făceam griji. Juriul a simțit aceasta și fără ezitări mi-au spus „da". La etapa a doua a concursului, am fost selectată în echipa lui Igor Matvienko.

 

  • Vreau să le mulțumesc profesorilor din liceu, de la care învăț să fiu înțelegătoare

Participarea în proiect consumă foarte mult timp, cea mai mare parte a căruia o petrec la Moscova. Dar profesorii din liceu sunt foarte înțelegători și îmi susțin dorința de a mă dezvolta. Participarea în proiectul „Главная сцена” îmi dă un stimul enorm spre dezvoltare. Niciodată anterior nu am primit atâta plăcere de la autorealizarea creativă. Proiectul a adăugat culoare vieții. Mi-am făcut mulți cunoscuți noi, am primit multe propuneri interesante de la producători.    Dar nu mă grăbesc să mă scufund în lumea show-businessului. La moment doar mă realizez ca artist.