Veaceslav Sîrbu: în curând SIRBUPRODUCTION într-adevăr va deveni internațional

Planurile lui întotdeauna au fost globale, de la prima școală foto, până la un head-office în Los Angeles, și aici el nu se va opri

Fotograful și clipmaker-ul moldovean Slava Sîrbu a filmat un clip video pentru Deep Сentral, un duet electronic din București. Apropo, aceasta nu este prima colaborare a lui Veaseslav Sîrbu cu artiștii români, și după cum ne asigură clipmaker-ul, nici nu va fi ultima. Planurile lui întotdeauna au fost globale, de la prima școală foto, până la un head-office în Los Angeles, și aici el nu se va opri.

 

  • Dosar

Nume, Prenume: Veaceslav Sîrbu
Data nașterii: 13 decembrie 1987
Locul nașterii: Căușeni
Studii: Academia de Arte din Republica Moldova
Domeniu de activitate: artă, fotografie, producție video
Realizări: fondatorul brandului SIRBUPRODUCTION

 

 

  • În acest an am avut un singur scop și un singur drum – să urc în sus pe munte, direct spre lumea industriei cinematografice din Hollywood

La momentul de față eu și echipa mea lucrăm asupra promovării brandului nostru în Los Angeles. Ca și toți anii precedenți, acesta a fost unul complicat, dar cu timpul am învățat să înfrunt neplăcerile. Când ai un vis, care în același timp este și scop, îți este mult mai ușor să mergi în direcția realizării lui. Am decis că compania mea va fi prezentă în listele industriei cinematografice mondiale. Asta este ceea ce mă ține în tonus permanent. Acum suntem în căutarea unui studio bun în Los Angeles și lucrăm asupra brandului nostru. În curând SIRBUPRODUCTION va deveni cu adevărat un brand internațional.

 

  • Reieșind din scopul pe care ni l-am propus, noi am colaborat intens cu staruri din România și Hollywood

Ultimul nostru proiect este un clip video pe care l-am filmat pentru treck-ul „Hey Girl” al trupei Deep Central. De asemenea, aș vrea să menționez colaborarea cu Famous Production, cunoscuți ca  Randi – Morandi.

 

  • Echipa mea este o familie

Foarte mult timp mi-am ales oamenii în echipă. În zilele noastre sunt mulți oameni gata să lucreze, dar specialiști buni, gata să își facă munca calitativ, sunt puțini, anume din acest motiv îmi apreciez foarte mult fiecare membru al echipei. Echipa mea este proiecția mea, fiecare din ei are ceva cu ce ne asemănăm, probabil anume din acest motiv îmi reușește să găsesc cu ei limbă comună și să îi unesc într-un tot întreg.

 

  • Sunt un om bun și vesel, dar când vorbim despre lucru prefer claritatea și disciplina

Am o atitudine foarte serioasă față de munca echipei mele. Uneori sunt dur, dar dacă lași totul baltă, rămâne doar să speri că vei avea un rezultat bun. Apreciez punctualitatea și urăsc să pierd timpul în zadar. Luând în considerare faptul că mă dedic totalmente lucrului, orice oră liberă este la fel ca apa pentru africani – un lux.