Descoperă 150 de poveşti de succes ale unor moldoveni anonimi

Au talent şi reuşite formidabile, doar că nu au fost mediatizaţi sau promovaţi intens

Au talent şi reuşite formidabile, dar nu au fost promovaţi intens. Munca lor a stat sub un con de umbră, lăsând faptele să vorbească pentru ei. Pentru a arăta lumii întregi că ţara noastră are cu cine se mândri şi are exemple de viaţă ce ar putea inspira pe oricine, am acceptat provocarea unui proiect temerar, prin care vă vom prezenta 150 de moldoveni de succes, care pot promova Moldova pe plan internațional. 

 

Eugen Boico, Director General Publicis Moldova şi Veaceslav Cebotari, Asociat, Director Clienţi Publicis Moldova, şi-au luat angajamentul de a găsi oameni frumoşi prin talentul şi munca lor, pentru a promova adevăratele modele de viaţă. Proiectul este realizat de Elena Ganciucova și susținut de Mobiasbancă – Groupe Société Générale, care în acest an sărbătorește 150 de ani de la fondarea grupului din care face parte

 

Veaceslav Cebotari: „Ne propunem să descoperim talentele Moldovei, oameni care au realizări importante atât în ţară, cât şi peste hotare. Îi vom căuta pe acei care s-au afirmat în diverse domenii prin dedicaţia lor, însă au rămas în umbră, deocamdată. Sunt convins că avem moldoveni deosebiţi şi acest proiect este o oportunitate bună de a-i promova. Îi mulţumesc echipei de la Mobiasbancă, una receptivă şi gata să ne susţină în tot ceea ce facem în sensul dat”.

Eugen Boico: „Moldova a oferit lumii întregi oameni de ştiinţă, artă, dar şi interpreţi care au devenit nume sonore, însă aceşti oameni nu sunt suficient de cunoscuţi la noi. De exemplu, talentul lui Andrew Rayel – un muzician tânăr şi remarcabil, care face ţara noastră cunoscută de milioane de oameni tineri din toată lumea. Cred că primul pas în ai aprecia pe aceşti moldoveni e de a-i face cunoscuţi. Acesta este obiectivul proiectului”.

Cei care doresc să ne comunice despre oamenii talentaţi de lângă ei, dar încă necunoscuţi, ne pot expedia un e-mail la adresa: welcome@publicis.md