Plăţi programate

Noi posibilităţi pentru deţinătorul unui cont curent în Mobiasbancă — PLĂŢILE PROGRAMATE CONDIŢIONATE — un nou serviciu oferit de Mobiasbancă clienţilor săi.

O plată programată este un serviciu ce presupune efectuarea automată de transferuri cu o periodicitate cunoscută în avans, între două conturi deschise în BC „MOBIASBANCA – Groupe Société Générale” S.A., aparţinând aceluiaşi titular sau titularilor diferiţi.

Bucuraţi-vă de confortul serviciului „Plăţi Programate” care oferă posibilitatea de a vă programa plăţile cu o frecvenţă cunoscută dinainte (zilnic, saptamânal, bilunar, lunar) între două conturi deschise în aceeaşi valută la BC „MOBIASBANCA – Groupe Société Générale” S.A.

Plăţile vor fi efectuate regulat, fără întârziere, printr-un sistem înalt securizat. Acum nu mai trebuie să staţi cu ochii pe calendar pentru a nu întârzia să vă achitaţi facturile pentru Internet, TV, etc.

Daca primiţi salariul pe cardul internaţional, atunci serviciul Plăţi Programate vă dă posibilitatea să achitaţi comisioanele pentru serviciile bancare la care aţi subscris sau să faceţi economii transferând lunar o sumă de bani pe contul de Depozit. La fel, serviciul Plăţi Programate vă ofeă posibilitatea să le supliniţi conturile apropiaţilor dumneavoastră: copiilor, soţilor, părinţilor etc. care au deschis conturile la BC „MOBIASBANCA – Groupe Société Générale” S.A.

Alegând acest serviciu, aveti următoarele beneficii:

Posibilitatea achitării facturilor următorilor prestatori de servicii:

 1. Aniaj
 2. ARAX – Impex (Zebra TV)
 3. Credit Rapid
 4. Credite pentru Toti
 5. Dakeli
 6. DataNetwork Communication
 7. Eurostock
 8. Excelent Finantare
 9. Express Leasing
 10. Galabis-Prim (Gala TV)
 11. Lux Net
 12. Moldova Film
 13. NetSad DV_Domino
 14. RTL and Co
 15. StarNet
 16. Studio-AN TV
 17. Suncommunication
 18. SVD Infosistem
 19. Top Leasing
 20. V and V comunicatii
 21. Viss_RoxNetCom
 22. Zorinalan