Calitate

 

EXCELENȚA CARE NE UNEȘTE!

Într-o societate care deseori este definită de valori materiale, Mobiasbanca – OTP Group a ales o interpretare diferită a valorilor sale.
 
Valorile noastre sunt: oamenii, încrederea și responsabilitatea, integritatea și loialitatea, inovația, simplitatea și soluții, mândria, excelența și calitatea.
 
Excelență, calitate – tot ceea ce facem este determinat de o pasiune nestăpânită pentru excelență, de un angajament neșovăitor în a oferi clienților noștri produse și servicii financiare de cea mai înaltă calitate.
 
Mobiasbanca - OTP Group S. A. este unica bancă din Republica Moldova certificată ISO conform cerințelor standardului de calitate ISO 9001:2015 orientată spre îmbunătățirea continuă a produselor, serviciilor, proceselor și gestionarea eficientă a resurselor. 
 
În 2019 Mobiasbanca – OTP Group S. A. a parcurs cel de-al doilea ciclu de recertificare ISO 9001:2015. Acesta fiind un indicator al maturității Sistemului de Management al Calității din cadrul băncii și o dovadă de respectare a cerințelor standardului internațional de calitate.
 
Sistemul de activitate al băncii noastre a fost întotdeauana orientat către calitate, prioritatea noastră fiind mulțumirea clienților noștri.
 

Declarația de politică în domeniul calității aici

Certificatul ISO 9001:2015 aici