ImpEx 2018 - un eveniment dedicat antreprenorilor din domeniul medical

Ediția a VI-ea a evenimentului ImpEx 2018, a fost desfășurată de BC „Mobiasbancă - Groupe Société Générale” S.A., la data de 6 decembrie a.c., reunind cele mai mari companii din sectorul medical din Republica Moldova.
 
În cadrul evenimentului, au fost prezentate ofertele și produsele Mobiasbancă destinate în special companiilor din domeniul medical, dar și oportunități de finanțare din resurse cu component de grant pentru afaceri. 
 
Mobiasbancă încurajează antreprenorii să implementeze proiecte investiţionale în condiţii avantajoase pentru îmbunătăţirea calităţii produselor şi modernizarea serviciilor, astfel încât să răspundă standardelor Uniunii Europene şi să cucerească noi pieţe de desfacere. 
Reprezentanţii companiilor au avut oportunitatea să comunice în cadrul discuțiilor interactive direct cu conducerea și specialiștii consacrați ai băncii în materie de leasing financiar şi finanțarea din resursele Organizațiilor Financiare Internaționale, dar și cu reprezentanții EU4Business-EBRD Credit Line. 
 
”Și în acest an continuăm tradiția desfășurării evenimentului ImpEx, de această data într-un format nou, destinat unei categorii aparte de clienții și anume antreprenorilor din domeniul medical. În cadrul acestui eveniment împărtășim istorii de succes și oferim consultanță individuală, întrunim clienții și experții pentru a facilita dialogul și identifica ulterior instrumente financiare personalizate”, a declarat Membrul Comitetului de Direcție Mobiasbancă, Director Comercial Corporate Banking, Elena Guzun.
 
La eveniment au participat reprezentanții EU4Business-EBRD Credit Line, care au venit cu soluții atractive și pe termen lung de finanțare pentru dezvoltarea întreprinderilor Mici și Mijlocii din R. Moldova prin susținerea investițiilor în îmbunătăţirea calităţii produselor și modernizarea serviciilor, astfel încât să răspundă standardelor Uniunii Europene. Reprezentanții au oferit detalii clienților despre pașii necesari de parcurs pentru implementarea proiectelor investiționale și obținerea componentei de grant de până la 15% din suma creditului din resursele EU4Business-EBRD Credit Line. 
 
Reprezentanții Mobiasbancă au punctat principalele avantaje de finanțare pentru antreprenori:
 
  • grant de la 10% la 15% din suma creditului investițional acordat în cadrul programului de colaborare cu BERD și UE ”EU4Business-EBRD Credit Line”;
  • credit investițional asigurat cu ”Garanția InnovFin” maxim de 50% din suma creditului;
  • finanțarea investițiilor pe termen de până la 10 ani;
  • posibilitatea de a obține în doar 2 ore garanție bancară la prețuri promoționale, acoperită cu gajul mijloacelor bănești.
Susținem dezvoltarea antreprenoriatului, pentru că credem în ideile lor!