Câștigă o călătorie la Festivalul Internațional de Film de la Cannes cu Mastercard și Mobiasbancă

Luni, 18 Februarie 2019 - Duminică, 07 Aprilie 2019
Acum, achitările cu cardurile Premium Mastercard® de la Mobiasbancă în perioada 18 februarie – 7 aprilie 2019, îți pot oferi o invitație pentru două persoane la evenimentul anului din Europa – Festivalului Internațional de Film de la Cannes.
 
Fiecare cumpărătură sau achitare a serviciilor cu cardurile Gold Mastercard®, Platinum Mastercard®, World Elite Mastercard®, efectuată online sau la comercianții din Republica Moldova, în sumă mai mare de 200 lei într-un singur cec, te înscrie automat în campania promoţională “Totul începe de la vizionarea filmului şi se termină cu un eveniment special”, organizată de Mastercard. Unul dintre cei mai norocoși utilizatori ai cardurilor Mastercard va avea șansa de a păși pe covorul roșu alături  de starurile de cinema consacrate.
 
Mai multe plăți cu un card Premium Mastercard® de la Mobiasbancă – mai multe șanse de câștig! Pentru informații suplimentare despre promoție accesează Regulamentul campaniei sau http://www.mastercard.md. 
 
Dacă nu deții deocamdată un card Mastercard® de la Mobiasbancă, solicită acum deschiderea lui la cea mai apropiată Sucursală și beneficiază de oferte avantajoase.
 
Pentru programări la consilierul tău personal Mobiasbancă, apelează serviciul Contactell, disponibil 24/7 la numărul de telefon 022 256-456.