Rate avantajoase la orice credit ipotecar pentru CASA TA, de la Mobiasbancă

Luni, 03 Iunie 2019 - Sâmbătă, 31 August 2019
La Mobiasbancă credem că nicăieri nu e mai bine ca acasă, o casă proprie fiind temelia unei familii fericite și a unui viitor sigur.
 
Ia acum orice credit ipotecar de la Mobiasbancă cu o rată avantajoasă și obții absolut GRATUIT* un împrumut suplimentar pentru reparația sau amenajarea locuinței: fără gaj, fără dobândă și fără comisioane.  
 
La contractarea creditului imobiliar beneficiezi de:
• Rată avantajoasă de la 6%**
• Fără risc valutar (Creditul nu este supus riscului valutar - valuta creditului contractat este în aceiași monedă cu veniturile care asigură rambursarea creditului (MDL/ EUR /USD)
• Pre-aprobarea creditului ipotecar, valabilă 90 de zile, care îți oferă: timp pentru a alege locuința potrivită și siguranța că vei dispune de resursele financiare necesare pentru procurarea casei
 
Iar la creditul imobiliar „Prima Casă”ai și ESCROW gratuit.
 
Adițional, Centrul Ipotecar Mobiasbancă îți oferă:
• consiliere în alegerea locuinței;
• suport gratuit la perfectarea și colectarea actelor necesare, cât și în relațiile cu autoritățile.
 
Oferta este valabilă până la 31.08.2019
 
Pentru a afla mai multe detalii despre promoție accesează Regulamentul campaniei, apelează consilierul tău personal de la Mobiasbancă sau apelează serviciul Contactell, disponibil 24/7, la numărul de telefon 022 256-456.
 
Vizitează cea mai apropiată sucursală Mobiasbancă, ia acum un credit ipotecar și realizează-ți visul de a avea propria casă!
 

Banca atenționează consumatorul asupra responsabilității de rambursare a creditului.

* Credit TO_TO (Credit pentru nevoi personale fără gaj) de până la 30 000 lei, cu o dobândă fixă de 0%, pe 24 luni, cu un comision de  administrare lunară credit de 0% din sumă, dobânda anuală efectivă constituie 0%.
** Pentru un credit Imobiliar în valoare de 20 000 EUR pe 120 luni, cu rata dobânzii de 6%, cu un comision de acordare 1% și comision de administrare lunară credit de 0.1% din soldul creditului, dobânda anuală efectivă constituie 7.69% (calculele sunt exemplificative).