Ma susţine victimile inundaţiilor din 2010

În momentele dificile prin care a trecut Republica Moldova, când inundaţiile au făcut ravagii în multe regiuni ale ţării, în situaţia când sute oameni şi-au văzut risipită în câteva minute agoniseala de-o viaţă, echipa Mobiasbanca – Groupe Societe Generale nu a rămăs indiferentă faţă de acea situaţie şi a făcut o donaţie în fondul Trezoreriei de Stat al Ministerului Finanţelor.

De asemenea a fost organizată o campanie internă umanitară cu genericul „Fiindcă ne pasă” - mesaj care a unit de mai multe ori întreaga echipă Mobiasbanca – Groupe Societe Generale (inundaţiile din anul 2008 din sudul şi nordul republicii; campania de caritate pentru Alexandru Corjov, pentru casa de copii din Chişinău etc.) .

Astfel în perioada 14-20 iulie 2010 în holul Oficiului Central al băncii a fost plasată o boxă pentru colectarea resurselor financiare pentru sinistraţi. De asemenea au fost colectate bunuri materiale –
îmbrăcăminte, încălţăminte, bunuri de uz casnic, produse alimentare.

În după amiaza zilei de marţi, 20 iulie reprezentaţii băncii s-au deplasat în satul Măcăreşti, raionul Ungheni – localitate care a fost afectată de stihia apelor, fiind inundate 280 Ha teren agricol, 4 case fiind complet demolate, iar 18 case - parţial defectate.

Am văzut oameni trişti, cu multe griji şi nevoi, dat totodată cu speranţa că cineva îi poate ajuta. Acei cineva au fost chiar echipa Mobiasbanca – Groupe Societe Generale, echipă care în aceste momente dificile s-a mobilizat şi a încercat să ajute cu puţinul lor pe aceşti oameni necăjiţi.

Chiar dacă nu ne este cu putinţă să schimbăm o lume întreagă, totuşi printr-un simplu gest de solidaritate, putem aduce zâmbetul şi speranţa pe chipurile acestor oameni îndureraţi.
 

     
     
     

 înapoi