Mobiasbancă a lansat un nou proiect de produse financiare - Proiectul Simplu Finance

test

Pe data de 28 martie 2011 Mobiasbancă – Groupe Societe Generale a lansat un nou proiect de produse financiare - Proiectul Simplu Finance - proiect menit sa aducă noi servicii bancare clienţilor din regiunile rurale şi orăşelele mici din Moldova. Acest proiect vine să consolideze direcţia de orientare spre client şi strategia de responsabilitate socială a băncii.

Conceptul este unul nou şi diferit pe piaţa bancară a Moldovei, având în vedere ca banca vine singură la client, şi anume în zonele neacoperite sau acoperite foarte slab de serviciile bancare. Sloganul acestui proiect este „Servicii financiare rapide pentru voi! Simplu ca 2x2!”

La ceremonia de lansare a proiectului au fost înmânate cheile de la maşinile cu destinaţie specială, cu care consilieri Simplu Finance ai Mobiasbancă vor merge în regiunile Moldovei. Dănuţ Florescu, vicepreşedintele şi directorul comercial al Mobiasbancă a ţinut să menţioneze importanţa acestui proiect care vine să transpună în viaţă strategia de responsabilitate socială a băncii noastre prin oferirea de servicii bancare rapide şi de calitate clienţilor în zonele în care băncile nu sunt prezente. „ Vom începe cu credite. Vor fi creditaţi clienţii care nu intră în sfera de activitate ale altor instituţii bancare”

„Mobiasbancă – Groupe Societe Generale este mândră să lanseze un nou canal de distribuţie Simplu Finance, care continuă filosofia Societe Generale de a vedea, de a vizita clienţii direct în regiuni, în sate şi în acest sens noi suntem mândri că lansăm pe piaţă acest proiect şi am pregătit pentru aceasta primii consilieri dedicaţi. Obiectivul Simplu Finance este să creeze ansamblul de servicii bancare - atât depozite, cât şi credite şi de a satisface direct nevoile clienţilor noştri”, a menţionat Mylene Nicolas de March vicedirector comercial al băncii.

„Astăzi este o zi importantă, afirmă Nicu Turea – managerul proiectului Simplu Finance – zi în care vom începe să mergem în teritoriu pentru ca să aducem clienţii la bancă şi banca la clienţi. Sperăm să fie un proiect de succes care să satisfacă nevoile potenţialilor noştri clienţi”.

Proiectul Simplu Finance oferă clienţilor produse bancare mai accesibile comparativ cu alţi operatori pe acest segment de piaţă.

În regiunile rurale beneficiari ai Proiectului Simplu Finance pot fi:

  1. Persoanele care au activităţi agricole;
  2. Persoanele care au viza de reşedinţă în satele în care îşi desfăşoară activitatea.

În regiunile urbane beneficiari ai Proiectului Simplu Finance pot fi:

  1.  Angajaţii cu venituri ce nu pot fi confirmate oficial;
  2. Persoanele antrenate în comerţul cu ridicata (pieţe locale);
  3. Persoanele ce se referă la grupul de clienţi ţintă pentru regiunile rurale.