Mobiasbancă – Groupe Société Générale a deschis o reprezentanţă nouă în centrul oraşului Hînceşti

Miercuri, 26 ianuarie curent, Mobiasbancă a deschis o nouă unitate în oraşul Hînceşti – reprezentanţa nr. 17 „Hînceşti”, care se află pe strada Chişinău 3A. La eveniment au participat reprezentanţi ai autorităţilor publice locale din regiune, ai companiilor de succes din oraşul şi raionul Hînceşti şi ai mass media locale.

Oficiul dispune de două ghişee universale pentru persoane fizice şi juridice. Acestea oferă posibilitatea clienţilor de a efectua orice plată, transfer bancar şi alte servicii bancare ce implică operaţiunile cu numerarul. De asemenea, doi consilieri clientelă oferă întreaga gamă de produse şi consultaţii clienţilor persoane fizice, juridice şi micului business pentru orice produs bancar — depozite, credite, carduri.

„Suntem foarte bucuroşi că deschidem această reprezentanţă la Hînceşti, în al treilea raion ca număr de populaţie şi primul ca suprafaţă. Ne punem mari speranţe în dezvoltarea acestei reprezentanţe şi a activităţii noastre în Hînceşti”, a menţionat, în cadrul alocuţiunii de deschidere, Jean-François Myard, preşedintele Mobiasbancă – Groupe Société Générale. „Aş dori să mai adaog că Mobiasbancă are câteva principii. Primul din acestea este de a fi aproape de clienţii noştri. Al doilea principiu ar fi calitatea — atât în ceea ce priveşte primirea clienţilor, cât şi oferirea de servicii calitative. Şi al treilea principiu este dezvoltarea unei relaţii durabile şi de termen lung cu clienţii noştri”, a subliniat dl Myard.

„Suntem fericiţi că Mobiasbancă şi-a deschis o reprezentanţă la noi în oraş, ceea ce dă demonstrează succesele noastre în activitatea de dezvoltare a oraşului şi raionului Hînceşti. Prin această reprezentanţă sperăm să găsim parteneri şi investitori francezi pentru businessurile din regiune, ceea ce va contribui la relansarea economiei în raionul Hînceşti”, a specificat Alexandru Botnari, primarul oraşului Hînceşti.

„Suntem amplasaţi pe artera principală a oraşului Hînceşti şi ne-am pus ca scop să lansăm oferte atractive pentru a satisface necesităţile clienţilor noştri şi pentru a-i deservi la cel mai înalt nivel”, spune Serghei Tcacenco, responsabilul reprezentanţei nr. 17 „Hînceşti”. Filiala este amenajată conform înaltelor standarde ale Société Générale, care ţin atât de aspectul exterior al filialei, cât şi, cel mai important, de conceptul european de deservire a clienţilor.