Deschiderea oficială a filialei Nr.18 Drochia

Locuitorii raionului Drochia nu vor mai fi nevoiţi să plece în oraşul apropiat pentru a putea beneficia de serviciile bancare prestate de „Mobiasbancă – Groupe Société Générale”. Recent, în această localitate a avut loc deschiderea oficială a filialei nr. 18 – unica reprezentanţă a Mobiasbancă în oraşul Drochia. Panglica roşie a fost tăiată de preşedintele băncii, dl Jean-François Myard, precum şi de reprezentanţii conducerii oraşului Drochia.

Sediul este amplasat chiar în centrul oraşului Drochia, lângă Primărie şi Consiliul raional. Filiala corespunde standardelor Grupului Société Générale – acestea se referă la schimbările ce ţin de aspectul exterior care asigură o mai bună vizibilitate atât ziua, cât şi pe timp de noapte, dar şi cel mai important – un nou concept de deservire a clienţilor.

Directorul filialei nr. 18 din oraşul Drochia, Silvia Gherb, susţine că pe momentîn bancă activează patru angajaţi care prestează servicii clienţilor persoane fizice şi juridice. „Filiala este amplasată într-un loc foarte deschis, la intersecţia străzilor principale din centrul oraşului Drochia, iar clienţilor le este foarte convenabil să efectueze diverse operaţiuni, să beneficieze de schimbul valutar sau să solicite credite”, susţine directorul filialei din Drochia.

Potrivit Silviei Gherb, chiar din prima zi de activitate au fost eliberate credite persoanelor fizice, garanţii bancare pentru persoanele juridice şi au fost deja deschise depozite bancare. Actualmente, se lucrează la formarea unor pachete de acte pentru clienţii mari. Orice agent economic va găsi la filiala băncii o deservire complexă, necesară activităţii întreprinderii: conturi curente, transferuri, carduri MasterCard Business. Oferta de credite este variată pentru diferite categorii de clienţi.

„Până în prezent, mulţi clienţi ai Mobiasbancă, locuitori ai oraşului Drochia, erau nevoiţi să apeleze la serviciile filialei băncii noastre din municipiul Bălţi. Din aceste considerente, aceşti clienţi sunt foarte mulţumiţi că s-a deschis o filială chiar în oraşul Drochia”, spune cu satisfacţie directorul filialei nr. 18.

Filiala oferă servicii persoanelor fizice: operaţiuni curente, conturi de economii, deschiderea de depozite, transferuri internaţionale (Western Union, Unistream, Contact, Anelik), solicitarea de credite pentru nevoi personale, a creditelor pentru procurarea de bunuri şi servicii până la 30 mii de lei fără gaj, dar şi a creditelor asigurate cu gaj (credite ipotecare, creditul Prosper).

Din serviciile unice pe piaţă, Mobiasbancă le propune deţinătorilor de carduri bancare asigurarea cardului, actelor, cheilor şi a telefonului mobil. Este vorba de cardurile MasterCard Gold, MasterCard, CirrusMaestro în MDL, USD sau EUR.

Din noutăţile ofertei bancare, Mobiasbancă propune deservirea la pachet. Astfel, clienţii pot beneficia de reduceri la comisioane şi alte avantaje la procurarea a minim 3 produse bancare. Structura pachetului este adaptată specificului şi necesităţilor clientului.

Filiala dispune de locuri amenajate pentru consilieri clientelă persoane fizice, persoane juridice, micul business şi operatori ghişeu universal. Ghişeele universale oferă posibilitatea clienţilor de a efectua orice plată, transfer bancar şi alte servicii bancare ce implică operaţiunile cu numerarul. Consilierii clientelă oferă întreaga gamă de produse şi consultaţii pentru orice produs bancar: depozite, credite, carduri.

Mobiasbancă deţine o reţea mare de filiale şi reprezentanţe în municipiul Chişinău şi în regiuni — Bălţi, Cahul, Comrat, Edineţ, Orhei, Ungheni, Anenii Noi, Soroca, Hânceşti şi Drochia.