Deschiderea oficială a filialei Nr.16 Piaţa Centrală al Mobiasbancă – Groupe Societe Generale

Pe data de 24 noiembrie 2010 a avut loc deschiderea oficială a filialei Nr. 16 – aceasta fiind unica bancă la Piaţa Centrală. La eveniment au participat conducerea băncii precum şi clienţii Mobiasbancă.

Filiala se află la intrarea renovată a pieţei de pe strada Armenească şi corespunde standardelor Grupului Société Générale – aceasta se referă la schimbările ce ţin de aspectul exterior care asigură o mai bună vizibilitate atât ziua, cât şi pe timp de noapte, dar şi cel mai important - un nou concept de deservire a clienţilor.

Panglica roşie a fost tăiată de preşedintele băncii dl. Jean-Francois Myard, vicepretorul sectorului Centru din mun. Chişinău dl. Luchianciuc şi dl. Roitman - fondatorul companiei Alex Neosim.

În discursul de deschidere, dl Jean-Francois Myard a menţionat că „Piaţa Centrală – este de fapt un oraş în oraş, este un loc foarte animat, aglomerat şi suntem bucuroşi să fim alături de clienţii care sunt prin trecere aici - persoane fizice, precum şi cei care lucrează în această zonă - întreprinderi mici şi mijlocii şi să le oferim o gamă de servicii potrivite necesităţilor lor, într-o ambianţă plăcută”.

Filiala oferă servicii persoanelor fizice: operaţiuni curente, conturi de economii, deschiderea de depozite, transferuri internaţionale (Western Union, Unistream, Contact. Anelik), solicitarea de credite pentru nevoi personale, creditelor pentru procurarea de bunuri şi servicii până la 30 mii lei fără gaj, dar şi a creditelor asigurate cu gaj (credite ipotecare, creditul Prosper). De asemenea filiala dispune de safeuri individuale. Orice client poate lua în arendă un safeu pe termen nedeterminat şi păstra în el orice bun sau valoare.

Din serviciile unice pe piaţă Mobiasbancă propune deţinătorilor de carduri bancare asigurarea cardului, actelor, cheilor şi a telefonului mobil. Este vorba de cardurile MasterCard Gold, MasterCard, CirrusMaestro în MDL, USD sau EUR.

Orice agent economic va găsi la filiala băncii o deservire complexă, necesară activităţii întreprinderii: conturi curente, transferuri, carduri MasterCard Business. Oferta de credite este variată şi este diferită pentru categorii diferite de clienţi.

Din noutăţile ofertei bancare Mobiasbancă propune deservirea la pachet. Beneficiaţi de reduceri la comisioane şi alte avantaje la procurarea minim 3 produse bancare. Structura pachetului va fi adaptată specificului şi necesităţilor companiei.

„Această locaţie este o provocare pentru noi, în care lucrurile se întâmplă rapid şi totodată foarte tradiţional de aceea suntem pregătiţi să deservim un flux mare de persoane în mod rapid şi calitativ” menţionează Olga Moroz, directorul filialei nr. 16.

Filiala dispune de 7 locuri amenajate pentru consilieri clientelă persoane fizice, persoane juridice, micul business şi operatori ghişeu universal. Ghişeele universale oferă posibilitatea clienţilor de a efectua orice plată, transfer bancar şi alte servicii bancare ce implică operaţiunile cu numerarul. Consilierii clientelă oferă întreaga gamă de produse şi consultaţii pentru orice produs bancar: depozite, credite, carduri.