Mobiasbancă a deschis o nouă filială în Chişinău pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt

Situată în Chişinău pe bulevardul Ştefan cel Mare în perimetrul străzilor Mihai Eminescu şi Vasile Alecsandri, noua filială a băncii şi-a deschis larg uşile. Pe 3 mai 2012 a avut loc ceremonia de deschidere oficială.

Mobiasbancă Groupe Société Générale, fidelă principiului apropierii de clienţii săi, continuă strategia de dezvoltare a reţelei sale comerciale. Filiala nr. 25 „Ştefan cel Mare” reprezintă o nouă unitate în lanţul punctelor de vânzare noi deschise în ultima perioadă de Mobiasbancă în municipiul Chişinău. Dezvoltarea reţelei este una din priorităţile de dezvoltare a băncii, care are drept scop îmbunătăţirea calităţii de deservire a clienţilor, a comodităţii amplasării şi creşterea satisfacţiei clienţilor.

Cu ocazia lansării filialei toţi clienţii au beneficiat de o abordare mai specială şi o atmosferă neobişnuită – ziua deschiderii fiind declarată Ziua uşilor deschise. Astfel, clienţii băncii au primit mici cadouri, o cană de ceai sau cafea. Surprizele pe care le-a pregătit banca totuşi, nu se opresc aici. Nicolae Sandu, directorul filialei spune: „Pe perioada deschiderii va fi organizată o campanie de trafic pentru toţi clienţii care vor intra în Mobiasbancă, vor fi distribuite cupoane de tombolă pe care le vor completa. O dată la două săptămâni acestea vor participa la trageri la sorţi, inclusiv cu premii băneşti. Aşa că vă aşteptăm la Mobiasbancă”.

Clienţii băncii vor găsi aici întreaga gamă de produse şi servicii bancare pentru persoane fizice, întreprinderi, micul business: credite, carduri, transferuri bancare, operaţiuni cu numerarul. Filiala Ştefan cel Mare dispune şi de un bancomat pentru operaţiuni de retrageri al numerarului. Mobiasbanca are mai multe oferte speciale dedicate persoanelor fizice precum sunt: oferte de primăvară cu reduceri la creditele de consum cu până la 30% şi un card de credit cadou; o superofertă la creditele ipotecare cu doar 7,95% pentru primul an de credit; campania naţională Western Union.

Noua filială este amenajată conform standardelor Grupului Société Générale. Acesta se referă la schimbările ce ţin de aspectul exterior care asigură o vizibilitate sporită a agenţiei, atât ziua cât şi pe timp de noapte. Elementele care completează interiorul agenţiei sunt realizate într-un stil modern, în culorile corporative ale băncii: roşu şi negru. La fel de important este şi conceptul de deservire a clienţilor, aplicat în Mobiasbancă care demonstrează o apropiere faţă de client şi necesităţile sale. Este vorba de principiul de universalitate: ghişeele universale şi deservirea de către un consilier clientelă dedicat.

Filiala „Ştefan cel Mare” are şi un program mai deosebit de lucru de marţi până sâmbăta, între orele 10:00-18:00 fără pauză de masă. Astfel, persoanele cu un program fix de lucru pot să viziteze banca în pauza lor de masă sau după serviciu.