Mobiasbancă - Groupe Societe Generale a sărbătorit 150 de ani de la fondarea grupului internațional în cadrul unei petreceri inedite

Mobiasbancă - Groupe Société Générale a sărbătorit 150 de ani de la fondarea grupului internaţional francez din care face parte în cadrul unei petreceri inedite, alături de peste 700 de invitaţi - clienţi și parteneri ai băncii.

Celebrarea acestei importante aniversări a început încă la începutul lunii mai, când Mobiasbancă a lansat noul design al cardurilor sale înzestrate cu cip. Designul ilustrează cea mai importantă valoare a grupului, adoptată şi de Mobiasbancă - spiritul de echipă. 

O altă valoare la fel de importantă - inovaţia - a guvernat practic evenimentul aniversar, chiar şi conceptul şi locaţia aleasă - Hipodromul din Chişinău. Seara a început cu discursul preşedintelui, care a salutat publicul şi a vorbit despre importanţa celor 150 de ani de experienţă ai grupului pentru sectoul bancar din Moldova. Guvernatorul BNM, Dorin Drăguţanu, a menţionat în discursul său că durata medie de viaţă a unei companii la nivel internaţional este de 30-50 de ani, iar cei 150 de ani ai Societe Generale înseamnă de 3 ori mai mult.

Marea şi mult-aşteptata surpriză a serii a fost lansarea unui card nou, în premieră pentru sectorul bancar din Republica Moldova - World MasterCard, din categoria Premium. Lansarea a fost anunţată de Mylene Nicolas de March, directorul comercial al băncii. Cu ocazia acestei premiere, la eveniment a participat cu un cuvânt de salut Vera Platonova, Director de ţară MasterCard Ucraina şi Moldova.

Partea distractivă a evenimentului a constituit-o cursa de cai de rasă, admirată cu mare entuziasm de oaspeţii evenmentului. Aceştia au avut posibilitatea să pună pariuri pe calul preferat, iar într-un final toţi banii colectaţi au fost donaţi pentru dezvoltarea Hipodromului, Mobiasbancă reconfirmându-şi în acest fel statutul de bancă cu o cultură de responsabilitate socială corporativă înaltă. Cei trei câştigători ai pariurilor au primit în schimb câte o colecţie exclusivă de cărţi despre istoria Groupe Societe Generale, creată special pentru aniversarea a 150 de ani de la fondare.