Credite

Credite pentru nevoi personale

Finanţarea cheltuielilor curente – rapid şi comod.
Dacă ai nevoie de o sumă de bani în numerar într-un termen cât mai scurt, pentru finanţarea cheltuielilor planificate sau neprevăzute, atunci creditele pentru nevoi personale sunt pentru tine.

Carduri de credit

Cardul de credit, cu posibilitatea unei limite de creditare de pâna la 50 000 MDL, fără prezentare de gaj şi garanţie.

Credite imobiliare

Orice persoană visează, îşi face planuri legate de o proprie locuinţă, spaţiu care, indiferent de amplasare, să devină locul în care să revină întotdeauna cu drag, pentru sentimentul de protecţie şi confort ce-l oferă şi căruia să-i spună cu adevărat „acasă”.

Overdraft salarial

Dacă sunteţi salariat şi doriţi să aveţi mereu la dispoziţie o rezervă de bani pe care să o utilizaţi oricând aveţi nevoie, soluţia perfectă este overdraftul salarial sau descoperitul neautorizat de cont.


Linkuri utile 

Informaţie privind condiţiile de eliberare a creditelor destinate persoanelor fizice
Adeverinţă de venit
Cerere de acordare a creditului
Calculator credite
Partenerii noştri pentru procurare bunuri şi servicii


Banca este în drept sa modifice rata dobânzii în mod unilateral, în funcţie de rata de refinanţare a Băncii Naţionale a Moldovei, de rata inflaţiei, variaţiile de pe piaţa de credite, situaţia pe piaţa bancară (cererea şi oferta produselor creditare pe piaţă, prețurile la produsele similare, practicate de către concurenţi), cu condiţia notificării în scris a debitorului şi a eventualului garant terţ în termen de cel puţin 30 zile calendaristice până la data preconizată pentru intrarea ratei noi în vigoare.

Mărimea comisioanelor şi dobânzii penalizatoare se stabileşte conform tarifelor băncii în vigoare la momentul respectiv.