OTP Bank și AO Concordia – parteneri în fapte bune

OTP Bank și AO Concordia – parteneri în fapte bune

OTP Bank și-a împărtășit principiile de responsabilitate socială corporativă și a dat exemple de proiecte pentru o lume mai bună în cadrul evenimentului de încheiere a campaniei ”Săptămâna Națională a Bunătății”, alături de partenerul său în fapte bune - AO Proiecte Sociale Concordia.

Campania ”Săptămâna Națională a Bunătății” a fost lansată de Platforma pentru Promovarea și Dezvoltarea Filantropiei, pentru susținerea și desfășurarea activităților filantropice, reunind organizații necomerciale și mediul de afaceri pentru inițiative sociale de impact.

De menționat este reacția promptă a angajaților, care au făcut donații de bani și bunuri pentru ajutorarea refugiaților ucraineni atunci când nevoia a fost cea mai mare. OTP Bank a dublat suma adunată și a direcționat aceste fonduri către AO Concordia, care a adăpostit în centrele lor din toată țara familii refugiate pentru a le oferi obiecte de primă necesitate, medicamente și haine.

Toamna, am continuat șirul faptelor bune orientându-ne spre copiii din familii social vulnerabile care nu aveau cele necesare pentru a merge la școală. Campania „OTP Bank și Fundația OK” pentru al treilea an consecutiv dăruiește rucsaci plini cu rechizite adunate din donațiile angajaților către elevii din clasele primare, iar anul acesta am orientat ajutorul nostru spre beneficiarii AO Concordia. Datorită și experienței vaste în domeniu AO Concordia are o bună înțelegere a dificultăților întâlnite de toți beneficiarii săi și identifică copiii care au nevoie de ajutor. Suntem profund recunoscători pentru această colaborarea și posibilitatea de a aduce în acest fel lumina cărții în familiile lor.

În ajunul Crăciunului, aducem bucurie copiilor din centrele de plasament, asumându-ne rolul de Moș Crăciun. Copiii scriu scrisori cu dorințele lor timide, iar angajații OTP Bank realizează visele acestor copii, participând în campania #EuSuntMoșCrăciun împreună cu întreaga familie. Am adoptat și o parte din scrisorile care au venit în adresa AO Concordia, oferind copiilor daruri și cele necesare, întărind credința lor în oameni buni și fapte bune.

Datorită spiritului responsabilității sociale printre angajați, OTP Bank se bucură de o bogată cultură a filantropiei și voluntariatului. Ne implicăm deopotrivă în susținerea și promovarea modului activ de viață prin mișcare și sport, investim în sectorul medical, promovăm cultura și arta, livrăm programe de educație financiară, susținem persoanele cu dizabilități și comunitățile locale. Cu fiecare inițiativă socială, proiect, campanie reușim să aducem o lume mai bună și să creăm un viitor sustenabil.


---


CONCORDIA a fost înființată în Republica Moldova în anul 2004 pentru a sprijini copiii, tinerii și familiile aflate în nevoie în a avea o viață independentă și responsabilă.

OTP Bank (Moldova), subsidiară a OTP Group, este un furnizor integrat și universal de servicii financiare. Cu o abordare definită prin responsabilitate, angajament și profesionalism, OTP Bank înțelege nevoile clienților și contextul actual al pieței, și este un partener financiar de încredere în furnizarea de servicii financiare. OTP Bank este fondatorul Fundației pentru Educație Financiară ”OK.”

 

Share on Facebook