Distrează-te cu Visa Și OTP Bank la cel mai așteptat eveniment al verii – Summer Fest 2023

Distrează-te cu Visa Și OTP Bank la cel mai așteptat eveniment al verii – Summer Fest 2023

Ne bucurăm să fim partenerii oficiali ai festivalului Summer Fest, care a ajuns la a șasea ediție în acest an – un festival de momente emoționante și pline de surprize aduse chiar de artiștii din scenă, dar și multe activități interesante, premii și concursuri.

Vino și te distrează împreună cu prietenii în zona Visa - OTP Bank, relaxează-te și admiră priveliștea panoramică spre scenă și festival, aplică un digital tattoo și creează fotografii cool în zona noastră foto.

Iar dacă ești activ, te alegi și cu premii de valoare:

1. Distribuie o poză cu tine sau prietenii tăi din zona foto și câștigă unul din premiile – Belt Bag, un set cool cu tot ce ai nevoie la un festival sau marele premiu – Bilet la ediția Summer Fest 2024. Informează-te despre regulile de participare în concurs, în zona OTP Bank - Visa.

2. Plătește cu cardul tău Visa de la OTP Bank la festival și pentru fiecare tranzacție de minim 100 lei, primești 10% cashback și un premiu garantat. Vezi Regulamentul Promoției.

3. Vino în zona noastre și vei găsi, pe lângă multă distracție și concursuri cu premii, colegi de-ai noștri, care îți vor răspunde la toate întrebările legate de produsele OTP Bank.

De ce Summer Fest? - CEA MAI MARE SCENĂ pe care a văzut-o Moldova, cel mai mare număr de invitați speciali în cadrul unui concert, cel mai mare număr de oaspeți și cele mai tari emoții!

Fii alături de Visa și OTP Bank pentru momente de distracție la maxim, amintiri frumoase și premii pe măsură, mult soare și emoții pozitive!

Share on Facebook