10 ani de succese sub umbrela Groupe Société Générale

2017

De 10 ani BC „Mobiasbancă – Groupe Société Générale” S.A. face parte din grupul financiar internaţional Société Générale. De 10 ani Mobiasbancă construiește o relație de încredere cu clienții săi.

Aniversarea noastră este aniversarea ta și a tuturor celor care își schimbă viitorul alături de noi!

Împărtăşim tuturor clienţilor şi partenerilor noştri bucuria Mobiasbancă de a face parte dintr-un grup internaţional de încredere, care aderă la cele mai înalte standarde europene de transparență în activitatea sa.   

În cei 10 ani de prezență pe piața bancară din Moldova sub umbrela Groupe Société Générale, Mobiasbancă a devenit lider în principalele zone de activitate și un partener de încredere al antreprenorilor, implementând cele mai bune practici financiare, cu  accent pe dezvoltarea relațiilor  de lungă durată cu clienții săi bazate pe profesionalism şi corectitudine.  

Mobiasbancă - Groupe Société Générale este, de asemenea, un actor social activ, implicat în comunitate prin proiecte și programe care se concentrează pe activități sociale, educaţionale, culturale și sportive.

„Mobiasbancă - Groupe Société Générale aniversează primul deceniu de apartenenţă la un grup internaţional. Este un moment important pentru bancă, ce ne oferă prilejul să contabilizăm multiplele reușite obţinute alături de clienţii noştri. În cei 10 ani de la fuziunea cu un important investitor, am câştigat o poziţie de lider pe piaţă și le-am oferit clienților soluții bancare inovatoare și o abordare personalizată adaptată nevoilor lor. Am realizat o legătură strânsă cu comunitatea, implicându-ne în dezvoltarea ei sustenabilă în domenii pe care le considerăm foarte importante pentru societate: cultura, educaţie şi sport. Ţinem să ne asigurăm clienţii că Mobiasbancă va fi în continuare partenerul lor de încredere, iar înaltele standarde ne vor defini fiece activitate. 10 ani sunt doar un frumos început al itinerarului nostru comun”, a declarat Antoine Gabizon, Preşedintele Comitetului de Direcţie - CEO al BC „MOBIASBANCĂ – Groupe Société Générale” S.A.  

Sărbătorim împreună, pentru că aşa este #corect!