Lumea copilăriei la Filiala nr. 43 ”Calea Ieșilor”, Mobiasbancă

În data de 6 iunie 2015 Filiala nr. 43 ”Calea Ieșilor”, Regiunea Centru, a organizat un eveniment foarte frumos dedicat copiilor și părinților acestora.

Evenimentul a avut loc în scuarul din fața filialei și a adunat peste 100 de participanți de diferite vârste. Copiii au avut parte de jocuri interactive, muzică şi dans, fiind animați de 2 clovni hazlii. Printre cele mai îndrăgite momente ale evenimentului au fost colorarea personajelor din desene animate pictatul feţelor şi puzzle. Toţi participanţii au primit baloane cu logotipul băncii și dulciuri.

Părinții copiilor au avut parte și ei de surprize. În timpul evenimentului, ei au avut ocazia să facă poze copiilor, pe care ulterior să le utilizeze ca imagine pentru un MyCard cu design personalizat. De asemenea, ei au putut beneficia de reduceri la produsele creditare și condiții avantajoase la conturile de economii pentru copii.

Pentru a vă transmite atmosfera şi dispoziţia din timpul petrecerii organizate pentru copii vă invităm să vedeţi câteva poze de la eveniment.