Mobiasbancă a deschis un nou sediu al băncii în municipiul Bălţi

Mobiasbancarți, 23 iunie 2015 a avut loc deschiderea oficială a noului sediu al filialei nr.11 Bălți, recent relocată. Noul sediu al filialei se află în centrul orașului, pe strada Stefan cel Mare nr.68 și va fi oficiul regional al Mobiasbancă. Pentru a sărbători acest eveniment Mobiasbancă a invitat clienții și partenerii băncii, precum și reprezentanții administrației publice locale.

Noul edificiu este amenajat conform standardelor Grupului Société Générale și oferă o gamă completă de servicii bancare atât pentru persoane fizice, cât și pentru clienți corporativi. Deservirea clienţilor se bazează pe principiul de universalitate: ghişeele universale şi deservirea de către un consilier clientelă dedicat. De asemenea, filiala este dotată cu un bancomat pentru operaţiuni de retragere a numerarului. În acest fel, banca dorește să fie mai aproape de clienții săi și de necesităţile acestora.

Ceremonia oficială de deschidere a început tradițional prin tăierea panglicii roșii de către Ridha Tekaia, președintele băncii, alături de Filip Kotora, Director Comercial Retail Banking; Sergiu Perju, Director Regiunea Nord și Igor Ciobanu, Directorul Filialei. La eveniment au mai participat Damien Granier, Directorul Diviziei Operaţiuni și Suport; Stela Ciobanu, Secretar General, precum și alți angajați ai băncii. Persoanele care au vizitat unitatea în această zi au primit cadouri promoţionale cu logotipul băncii.

În discursul său, Ridha Tekaia, președintele băncii, a menționat: „Deschiderea acestui sediu marchează importanța  strategică a  regiunii de Nord a Moldovei și angajamentul Mobiasbancă la dezvoltarea economică a regiunii. Ne dorim să fim un partener de încredere și să dezvoltăm relații durabile cu clienții,  fiind recunoscuți  pentru susținerea inițiativelor antreprenoriale sau a proiectelor administrației locale. Am deplină încredere în angajamentul fiecărui membru al echipei, care va oferi servicii de înaltă calitate clienților și partenerilor băncii. Vă doresc succes în noua casă și rezultate cât mai bune”.  

De asemenea, domnul Ridha Tekaia a subliniat că noul sediu al filialei este poziționat strategic, iar rezultatele acesteia depind de angajamentul fiecărui membru al echipei pentru dezvoltarea relațiilor durabile cu clienții și partenerii băncii.

Programul de lucru al filialei nr.11 Bălți este de luni până vineri, între orele 09:00-17:00, fără pauză de masă.