Mobiasbancă susține echipa Moldovei la Special Olympics Summer European Games 2014

29.09.2014

Echipa Moldovei a obținut 6 medalii de aur, argint și bronz la Special Olympics Summer European Games 2014. Participarea echipei noastre a fost posibilă datorită suportului oferit de Mobiasbancă – Groupe Societe Generale și EFES Moldova, care au acoperit cheltuielile pentru transport și le-au oferit participanților tricouri și chipiuri.

Special Olympics Summer European Games 2014 a avut loc în Antwerp, Belgia, în perioada 9-20 septembrie. Moldova a fost reprezentată de o echipă de 18 persoane. Atleții moldoveni – copii cu dezabilități de intelect – au obținut medalii la mai multe discipline: înot - 2 medalii de aur; atletica ușoară - 2 medalii de aur, 2 medalii de argint și 2 medalii de bronz; tenis de masă – 2 medalii de argint și 2 medalii de bronz; bocce – locul 4.

„Numai datorită suportului oferit de Mobiasbancă și EFES Moldova, acești copii au avut posibilitatea de a participa la competițiile europene. Vă mulțumim mult și vă dorim succese și prosperare”, a spus Alexandra Danilcenco, președintele Special Olympics Moldova. În cadrul competițiilor europene au participat copii cu dezabilități de intelect din 55 de țări.

Special Olympics Moldova a fost fondată în 1994, astăzi reunind peste 2500 de copii cu dezabilități intelectuale din toată țara, care participă la antrenamente și competiții în 8 tipuri de sport: înot, tenis de masă, atletică ușoară, fotbal masculin și feminin, baschet, volei și bocce.

Mobiasbancă este o bancă comercială universală, care deservește peste 106.000 de clienţi activi în sectorul corporativ, IMM-urilor și de retail prin intermediul unei rețele de 58 de unităţi.