Formare

Mobiasbancă – un loc de muncă excelent!

Mobiasbancă susţine oamenii care dau dovadă de profesionalism, spirit de echipă şi creativitate şi îţi poate oferi un loc de muncă dinamic şi provocator, precum şi întreg sprijinul necesar pentru a putea obţine rezultate foarte bune prin Programe de formare profesională.

Începând cu anul 2008, funcţionează Centrul de Instruire, care are 30 de locuri de formare, dotat cu cele mai moderne tehnologii, ceea ce ne permite să instruim eficient şi în exclusivitate doar personalul băncii.

Programele de formare se adresează personalului angajat atât la funcţii de Back Office, cît şi la funcţii de Front Office, spre exemplu operator ghişeu, consilier clientelă persoane fizice, consilier clientelă persoane juridice etc.

La Mobiasbancă există toate condiţiile care permit salariaţilor dezvoltarea personală şi profesională. Pentru fiecare persoană se stabileşte traseul profesional şi programul de formare.

AI UN LOC ÎN ECHIPA NOASTRĂ cu responsabilităţi bine definite şi obiective clare.
 

Avem nevoie de colegi care dovedesc pasiune pentru ceea ce fac, bine pregătiţi şi dornici să-şi îmbunătăţească cunoştinţele.