Grupul Société Générale

Société Générale este unul dintre cele mai mari și importante grupuri de servicii financiare din Europa. Sprijinindu-se pe un model diversificat de bancă universală, Grupul îmbină soliditatea sa financiară şi strategia de creştere durabilă cu ambiţia de a fi banca de referinţă pentru calitatea relaţiilor cu clienţii, recunoscută pe pieţele în care activează, aproape de clienţii săi, aleasă pentru calitatea şi angajamentul echipelor sale.

Peste 146 000 de angajaţi, prezenți în 65 de ţări, servesc zilnic peste 31 de milioane de clienţi ai grupului din întreaga lume.

Echipele Société Générale oferă consiliere şi servicii clienților persoane fizice, întreprinderilor mici şi mijlocii, clienţilor corporativi şi instituţionali în trei domenii principale de activitate:

  • Bancă de retail în Franța, sub mărcile Société Générale, Credit du Nord şi Boursorama.
  • Bancă internațională de retail, prezentă în Europa Centrală şi de Est, Rusia, în bazinul Mediteranian, în Africa Subsahariană, în Asia şi în teritoriile franceze de peste mări.
  • Corporate şi investment banking cu expertiză globală în investment banking, finanţe şi pe pieţele globale.

Société Générale este, de asemenea, un jucător important pe piața serviciilor financiare specializate, a asigurărilor, private banking-ului, administrării activelor, titlurilor de valoare şi a serviciilor pentru investitori.

Société Générale este inclusă în principalii indicatori de dezvoltare durabilă: DJSI, FSTE4Good, Euronext Vigeo, Ethibel Sustainability Index (ESI) Excellence Europe etc.

Pentru mai multe informaţii, urmăriți @societegenerale pe Twitter sau accesați pagina web www.societegenerale.com.

Groupul Société Générale la 150 de ani