Picture

Credit fără gaj, pentru procurarea bunurilor și serviciilor

Cumpără în credit, produse și servicii din magazinele partenere, în sumă de până la 60 000 lei

Până la 60 000 lei

fără gaj

Până la 24 de luni

perioada de rambursare

Aprobare de la 15 minute

în baza buletinului de identitate

Știi cum e când iți faci planurile de-acasă, nu? Pentru cumpărăturile care nu sunt tocmai în plan sau nu pot fi amânate până reușești să pui ceva bani deoparte, ai la dispoziție creditele fără gaj, cu acordare rapidă direct în magazin.

Fie că vrei să termini reparația în casă, să schimbi mobila sau electrocasnicele, ori poate-ți dorești de multă vreme un nou gadget, acum poți cumpăra produse în credit din magazinele partenere, în sumă de până la 60 000 lei.

Avantajele tale

 • Suma maximă finanțată: 60 000 lei
 • Termen de rambursare de până la 24 de luni
 • Aprobare rapidă: de la 15 minute
 • ZERO comision de analiză dosar
 • Fără adeverință de venit, în baza buletinului de identitate
 • Fără gaj sau fidejusori

 

Termenul de 15 minute se calculează din momentul depunerii de către solicitant a documentației complete, cu toate informațiile necesare analizei solicitate de către Bancă, fiind condiționat de îndeplinirea criteriilor de eligibilitate și verificarea datelor privind veniturile declarate exclusiv din baza de date a Serviciului Fiscal de Stat. Termenul de aprobare depinde și de suma creditului/complexitatea dosarului. Pot exista situații în care, din motive independente de voința băncii, aprobarea creditului să nu se încadreze în termenul menționat. 

Calculează rata lunară

Suma 500 60000
Termen 3 Luni 24 Luni

Calculează rata lunară

Acuratețea datelor acestui calculator și aplicabilitatea lui în cazul tău particular nu sunt garantate. Pentru obținerea unor informații exacte și a unui calcul personalizat, adresează-te consilierului nostru prezent în magazin.

Plata lunară

172.96 MDL

Dobânda anuală

14 %

Dobânda anuală efectivă

34.06 %

În cazul în care informația privind veniturile solicitantului din baza de date a Serviciului Fiscal de Stat nu este concludentă sau lipsește, se vor prezenta documente confirmative adiționale. Termenul de 15 minute se calculează din momentul depunerii de către solicitant a documentației complete, cu toate informațiile necesare analizei solicitate de către Bancă, fiind condiționat de îndeplinirea criteriilor de eligibilitate și verificarea datelor privind veniturile declarate exclusiv din baza de date a Serviciului Fiscal de Stat. Termenul de aprobare depinde și de suma creditului/complexitatea dosarului. Pot exista situații în care, din motive independente de voința băncii, aprobarea creditului să nu se încadreze în termenul menționat.

Mai multe detalii

Cum poți obține un credit pentru procurarea bunurilor?

 1. Alege produsele dorite din magazin
 2. Adresează-te consilierului nostru prezent în magazin
 3. Semnează contractul de credit și ia produsele acasă

Criterii de eligibilitate

Poți obține un credit de nevoi personale fără gaj, pentru procurarea bunurilor și serviciilor, dacă îndeplinești următoarele condiții:

 • Ești cetățean al Republicii Moldova
 • Ai viză de reședință în Republica Moldova
 • Ai minimum 4 luni de activitate la angajatorul curent

Venituri acceptate

 • Venituri din salarii
 • Venitul cumulat al tuturor membrilor de familie
 • Alte venituri care au un caracter permanent și pot fi confirmate

Documente necesare