Clienții băncii invitați la o întâlnire cu președintele Mobiasbanca – OTP Group

06 Feb 2020
Despre planurile de dezvoltare a băncii, noile proiecte internaţionale, oferte avantajoase  de granturi și leasing, clienții băncii au discutat cu noua conducere Mobiasbanca în cadrul unui eveniment desfăşurat la Chişinău, pe 5 februarie curent.
 
László Diósi, CEO Mobiasbanca – OTP Group, a dezvăluit mai multe detalii  despre prezența Grupului OTP pe piața din Republica Moldova și noua strategie de dezvoltare a băncii.
 
”Vreau să aveţi încredere în noul acţionar al băncii, care este unul dintre cele mai dinamice grupuri financiare,  din Europa Centrală și de Est. Vă confirm că suntem în proces de dezvoltare a serviciilor băncii, pentru că dorim  oferim clienților o experiență excelentă în relația cu banca și să avem clienţi mulțumiți.   În acest an vom pune accentul pe digitalizarea băncii şi a serviciilor online pentru clienţi”, a precizat László Diósi.
 
Clienţii prezenţi la întrunire s-au arătat mulţumiţi de serviciile pe care le prestează Mobiasbanca – OTP Group.  
 
„Toate momentele de informare, comunicare şi oferire a creditelor de către consilierii Mobiasbanca de la sucursala Ialoveni sunt la un nivel înalt. În prezent am contractat două credite - pentru persoană fizică şi persoană juridică şi suntem foarte mulţumiţi”, a subliniat Olga Cerchez, clientă Mobiasbanca – OTP Group.
 
„În aceste zile am început un nou proiect cu Mobiasbanca. Ne dorim să procurăm mai multă tehnică agricolă, pentru a ne extinde afacerea. Am mai colaborat cu banca şi am rămas satisfăcuţi de ofertele de creditare. Consiliera ne-a ajutat foarte mult să implementăm ideea noastră şi să găsim o ofertă bună, la o rată avantajoasă”, a accentuat Svetlana Postică, clientă Mobiasbanca – OTP Group. 
 
La eveniment au participat peste 60 de clienţi ai sucursalelorbăncii din municipiul Chişinău, din raioanele Hînceşti şi Ialoveni.
 
Mobiasbanca - parte a unui grup financiar European puternic, marchează 30 de ani de activitate pe piața bancară, timp în care a devenit un partener de încredere pentru clienții și partenerii săi. Fiind un important agent al schimbării în viaţa societăţii, îşi asumă angajamentul şi responsabilitatea pentru dezvoltarea durabilă a comunităţii, sprijinind mai multe proiecte şi iniţiative cu caracter sportiv, educativ şi cultural, inclusiv protejarea mediului ambiant. Mobiasbanca - OTP Group celebrează 30 de ani de încredere și responsabilitate.