Regimul de lucru şi măsurile întreprinse de Mobiasbanca – OTP Group în perioada epidemiologică din ţară

12 Mar 2020
Stimați clienți, 
 
Vă anunţăm că în pofida situaţiei epidemiologice din ţară, Mobiasbanca – OTP Group continuă activitatea în regim normal, asigurând condiţiile şi respectarea normelor igienice nesesare în această perioadă.  
 
Conducerea băncii Mobiasbanca – OTP Group a întreprins măsurile necesare de precauție, prevenire și diminuare a riscului de infectare cu COVID-19 pentru siguranţa clienţilor, partenerilor şi agajaţilor săi.
 
Totodată, recomandăm tuturor clienţilor să efectueze plăţile cu cardul contacless sau online. La fel, pentru securitatea tuturor, îndemnăm clienţii să apeleze Call Center la numărul: 022-256-456 pentru răspunsul la întrebări, iar cei prezenţi în bancă să respecte distanţa socială de cel puţin 1 metru de la alte persoane şi să nu vină în incinta băncii cu copii. De asemenea, atât clienţii cât şi angajaţii băncii să-şi acopere nasul şi gura cu un şerveţel sau cu pliul cotului atunci când tuşesc sau strănută.
 
Vă recomandăm insistent să urmați recomandările Ministerului Sănătății cu referire la respectarea măsurilor de prevenire care trebuie urmate cu strictețe.
 
Vă îndemnăm să păstrați calmul și să aveți grijă de sănătatea și familiile Dvs.!