Mobiasbancă - 22 de ani de activitate

04 Jul 2012

Mobiasbancă are deja 22 de ani de activitate. Ei au fost ani plini de succese şi realizări de care suntem mândri! Astăzi Mobiasbancă - Groupe Société Générale este o banca puternică, care inspiră încredere şi este capabilă sa facă faţă provocărilor economice.

Într-adevăr, banca noastră beneficiază nu numai de sprijinul Grupului Société Générale, de experienţa şi know-how-ul acestuia, dar şi de o poziţie financiara bună, cu un bilanţ sănătos şi un portofoliu de credite de înaltă calitate.

Mobiasbancă – Groupe Société Générale este o bancă modernă şi solidă, care demonstrează profesionalism şi spirit de echipă, orientată integral pe satisfacţia clienţilor.

Credem că prin a lucra împreună cu clienţii noştri în cadrul companiei vom construi cu adevărat o bancă de referinţă. Ne mobilizăm toate energiile şi resursele noastre pentru a satisface această ambiţie. Ştim că satisfacţia clientului nu poate fi decretată, ea este câştigată prin fapte şi acţiuni concrete. Ea ne uneşte şi ne conduce spre succes. Acesta este modul în care ne percepem profesia noastră de bancheri, este modul în care vom fi utili clienţilor noştri şi pentru întreaga economie, într-o lume în schimbare.

Dezvoltăm împreună spiritul de echipă!