Mobiasbancă - partener al Tri Executive MBA&AMP, Toulouse Business School

27 Dec 2012

«Mobiasbanca - Groupe Société Générale» SA, în calitate de membru al Camerei de Comerţ şi Industrie Franţa - Moldova (CCIFM), a decis de a se asocia în lansarea « Tri Executive MBA&AMP », Toulouse Business School la Chisinau cu o ofertă specială a creditului "Prosper".

În rezultatul colaborării cu BC «Mobiasbanca - Groupe Société Générale »SA, CCIFM doreşte ca studiile organizate la cel mai înalt nivel să devină mai accesibile.

Persoanele interesate pot consulta oferta « Prosper » (RO/RU).

Creditul de consum Prosper este un credit cu garanţii, cu termenul de pînă la 7 ani. Rata  dobînzii este calculată de la soldul creditului şi este de 12,8%. 

Mai mult, oferta conţine un set de produse bancare care ar facilita derularea operaţiunilor bancare cotidiene, care include : contul curent de card, cardul de debit ataşat la contul curent, serviciul de asigurare a cardului, cheilor şi documentelor de identitate, serviciul « MobiasInfo » - notificarea prin mesaje SMS despre conturile bancare deschise la bancă ; serviciul « e-factura » - achitarea automatizată a serviciilor comunale direct din contul curent deţinut la bancă.

Oferta creditului "Prosper" este complementară cu posibilitatea achitării în 4 tranşe fără costuri 10%, 30%, 30% şi 30% propusă de către CCIFM şi Toulouse Business School pentru « Tri-Executive MBA&AMP ».

Astfel, beneficiarii vor putea rambursa creditul într-o perioadă mai îndelungată, achitînd doar dobînda pentru perioada reală de rambursare.

Oferta conţine anumite condiţii.

Pentru informaţii suplimentare,  puteţi apela direct la Olga CEBAN, telefon: (022) 256450 sau  Vitalie CHISTRUGA, telefon : (022) 204011, consilierii de la filiala 9 « Centru », Mobiasbancă.