Mobiasbancă lansează versiunea actualizată a sistemului Client-Bancă

28 Dec 2012

Serviciul Client-Bancă oferit de Mobiasbanca reprezintă o soluţie informatică simplă şi comodă, destinată persoanelor juridice, care vă permite stabilirea unei legături permanente cu banca Serviciul Client-Bancă oferit de Mobiasbanca reprezintă o soluţie informatică

simplă şi comodă, destinată persoanelor juridice, care vă permite stabilirea unei legături permanente cu banca fără a mai fi nevoiţi sa va deplasaţi la sediile băncii. 

Începând cu data de 1 ianuarie 2013 Mobiasbanca lansează o versiune actualizată a serviciului Client-Bancă, cu funcţionalităţi noi :

  • Transmiterea ordinelor de plată în lei cu o dată de executare viitoare
  • Transmiterea fişierelor către Bancă (contracte, facturi, fişiere de salarii, etc.) într-un mod mult mai securizat şi sigur
  • Transmiterea ordinelor de plată în valuta străină cu indicarea codului IBAN, în conformitate cu noile cerinţe legislative.
  • Interfaţă îmbunătăţită a aplicaţiei permite accesarea aplicaţiei in trei limbi (Romănă, Rusă şi Engleza) şi utilizarea acesteia mai comodă pe calculatoare portabile (laptop sau netbook).

Detalii suplimentare privind aplicaţia Client-Bancă le puteţi obţine in filialele sau pe site-ul Mobiasbanca sau apelând serviciul Contactell la numărul de telefon 022 256 456.