Mobiasbancă – Groupe Société Générale lansează pe piaţă produsul inovativ eMobias.md

01 Feb 2013

Mobiasbancă – Groupe Société Générale lansează pe piaţă produsul inovativ eMobias.md - o soluţie flexibilă de accesare a produselor bancare prin intermediul Internetului, care surprinde prin simplitate şi utilitate.

Astfel, toţi clienţii persoane fizice Mobiasbancă, vor avea posibilitatea de a folosi zi de zi serviciile bancare şi de a avea acces la conturile bancare personale pentru a efectua o gamă diversă de operaţiuni curente direct de acasă, de la serviciu sau din orice alt loc, utilizând orice dispozitiv conectat la Internet şi echipat cu un sistem de operare.

Produsul eMobias.md este unul comod şi practic, poate fi accesat prin utilizarea diferitor tipuri de browser, iar interfaţa deschisă este una modernă şi prietenoasă.

Internet banking oferit de Mobiasbancă este un serviciu comod şi securizat la standarde internaţionale. Tranzacţiile prin eMobias.md sunt confirmate de parole unice generate de un dispozitiv special – token, ceea ce asigură un grad înalt de securitate.

Una dintre caracteristicile principale ale noului produs, este individualizarea în două tipuri de profile, care se deosebesc prin funcţionalităţile oferite Clientului. Astfel, în dependenţă de dorinţa şi necesităţile fiecăruia, clientul va alege unul dintre profilurile serviciului eMobias.md.

eMobias.md oferă numeroase avantaje:

  • Gestionarea simplă a operaţiunilor curente şi produselor bancare (conturi, carduri, credite);
  • Accesarea serviciului de pe orice dispozitiv conectat la Internet;
  • Aflarea în conexiune permanentă cu banca şi deţinerea controlului asupra banilor;
  • Deţinerea accesului securizat prin metode şi standarde de nivel internaţional;
  • Beneficierea de confidenţialitate deplină a informaţiilor şi datelor personale.

Campania de lansare a produsului are ca scop promovarea activă a noului serviciu şi totodată vine să surprindă cu o ofertă specială dedicată clienţilor băncii.

Astfel, Clienţii băncii care vor adera la serviciul eMobias.md în perioada campaniei vor beneficia de următoarea ofertă:

  • Reducere de 100% la comisionul de accesare profil tranzacţional (token gratuit)
  • Reducere de 100% la comisionul de gestiune a serviciului, profil vizualizare, pentru primele 6 luni de utilizare.

Clienţii băncii care sunt incluşi în cadrul proiectelor salariale sau care vor contracta un pachet de produse Classic, Select (MDL), Premium, Select Cherie Cherie, Premium Cherie Cherie, beneficiază de preţuri şi mai avantajoase.

Perioada campaniei: 01 Februarie – 30 Aprilie 2013

Banca asigură asistenţă specializată gratuită, prin simplul apel la Serviciul Contactell.

Pagina oficială a noului serviciu este www.emobias.md.