Mobiasbancă a deschis o nouă filială în Sîngerei

25 Feb 2013

Situată în Sîngerei pe strada Boris Glavan 2B, noua filială a băncii şi-a deschis larg uşile.

Mobiasbancă Groupe Société Générale, fidelă principiului apropierii de clienţii săi, continuă strategia de dezvoltare a reţelei sale comerciale. Filiala nr. 35 „Sîngerei” reprezintă o nouă unitate în lanţul punctelor de vânzare noi deschise în ultima perioadă de Mobiasbancă. Dezvoltarea reţelei este una din priorităţile de dezvoltare a băncii, care are drept scop îmbunătăţirea calităţii de deservire a clienţilor, a comodităţii amplasării şi creşterea satisfacţiei clienţilor.

Clienţii băncii vor găsi aici întreaga gamă de produse şi servicii bancare pentru persoane fizice, întreprinderi, micul business: credite, carduri, transferuri bancare, operaţiuni cu numerarul etc.

Noua filială este amenajată conform standardelor Grupului Société Générale. Acesta se referă la schimbările ce ţin de aspectul exterior care asigură o vizibilitate sporită a agenţiei, atât ziua cât şi pe timp de noapte. Elementele care completează interiorul filialei sunt realizate într-un stil modern, în culorile corporative ale băncii: roşu şi negru. La fel de important este şi conceptul de deservire a clienţilor, aplicat în Mobiasbancă care demonstrează o apropiere faţă de client şi necesităţile sale. Este vorba de principiul de universalitate: ghişeele universale şi deservirea de către un consilier clientelă dedicat.

Filiala „Sîngerei” are un program de lucru de luni până vineri, între orele 9:00-16:30, fără pauză de masă. Astfel, persoanele cu un program fix de lucru pot să viziteze banca în pauza lor de masă sau după serviciu.