Mobiasbancă - Groupe Société Générale continuă să susţină Federaţia de Rugby din Moldova

15 Apr 2013

Sâmbătă, 13 aprilie, Mobiasbancă — Groupe Société Générale a semnat contractul de continuare a parteneriatului strategic cu Federaţia de Rugby a Moldovei.

Astfel, Mobiasbancă participă la promovarea acestui sport, care devine tot mai popular în Republica Moldova. Semnarea acordului a avut loc pe stadionul „Dinamo”, înaintea meciului de rugby Moldova – Polonia.

Astfel Mobiasbancă continuă tradiţia de 23 de ani a Grupului Société Générale de a sponsoriza echipele de rugby în toate ţările în care acesta este prezent. Ajutorul financiar oferit de către Mobiasbancă este orientat spre organizarea şi participarea la competiţiile sportive de rugby, participarea la campionatele europene şi mondiale.

Preşedintele băncii, Ridha Tekaia, a menţionat: „Angajamentul nostru faţă de rugby reflectă principalele noastre valori: spirit de echipă, profesionalism şi inovaţii. Suntem alături de echipa naţională de rugby din Moldova la fiecare meci, îi susţinem şi ne bucurăm împreună de fiecare victorie, pentru că succesul lor este şi succesul Mobiasbancă.”

„Suntem mândri de parteneriatul pe care îl avem cu Mobiasbancă deja al şaselea an consecutiv. Datorită susţinerii de care avem parte, acest sport se dezvoltă în Republica Moldova şi devine tot mai popular. În ultimii ani, jucătorii de rugby au făcut un pas enorm, pe care l-au confirmat prin rezultate bune”, susţine preşedintele Federaţiei de Rugby, Vasile Revenco.

După victoriile obţinute în meciurile cu Cehia, Ucraina şi Polonia, Naţionala de Rugby a Moldovei se apropie tot mai mult de poziţia 25 în clasamentul mondial „IRB World Rankings”. Federaţia de Rugby din Moldova întruneşte peste 2500 de jucători legitimaţi.