Mobiasbancă a deschis 3 filiale noi în Chişinău

22 May 2013

Mobiasbancă - Groupe Société Générale, fidelă principiului apropierii de clienţii săi, continuă strategia de dezvoltare a reţelei sale comerciale.

În acest context 3 filiale noi şi-au deschis larg uşile în Chişinău:

  • Filiala Nr.37 "Tudor Vladimirescu", str. T. Vladimirescu 10/1
  • Filiala Nr.38 "Casa Presei", str. Puşkin 22
  • Filiala Nr.39 "Munceşti", şos. Munceşti 170

Filialele reprezintă noi unităţi în lanţul punctelor de vânzare noi deschise în ultima perioadă de Mobiasbancă în municipiul Chişinău. Dezvoltarea reţelei este una din priorităţile de dezvoltare a băncii, care are drept scop îmbunătăţirea calităţii de deservire a clienţilor, a comodităţii amplasării şi creşterea satisfacţiei clienţilor.

Clienţii băncii vor găsi întreaga gamă de produse şi servicii bancare pentru persoane fizice, întreprinderi, micul business: credite, carduri, transferuri bancare, operaţiuni cu numerarul etc.

Noile filiale sunt amenajate conform standardelor Grupului Société Générale. Acesta se referă la schimbările ce ţin de aspectul exterior care asigură o vizibilitate sporită, atât ziua cât şi pe timp de noapte. Elementele care completează interiorul filialei sunt realizate într-un stil modern, în culorile corporative ale băncii: roşu şi negru. La fel de important este şi conceptul de deservire a clienţilor, aplicat în Mobiasbancă, care demonstrează o apropiere faţă de client şi necesităţile sale. Este vorba de principiul de universalitate: ghişeele universale şi deservirea de către un consilier clientelă dedicat.