Mobiasbancă alături de tineri!

14 Jan 2014

Din 14.01.2014 Mobiasbancă lansează un nou Pachet de produse „START” destinat în exclusivitate tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 24 de ani (inclusiv).

Pachetul de produse „START” este creat special pentru a acoperi nevoile tinerilor în deservirea bancară şi vine să-i ajute în primii lor paşi către independenţa financiară, învăţându-i să-şi administreze singuri mijloacele băneşti.

Avantajele oferite în cadrul Pachetului de produse:

  • Produse Gratuite incluse în pachet – reduceri de 100% pentru produsele şi serviciile incluse în pachet;
  • Simplitate în gestionarea produselor bancare datorită accesului direct la contul curent prin intermediul serviciului de Internet banking „eMobias.md”;
  • Libertate şi mobilitate - posibilitatea de a efectua operaţiunii prin intermediul serviciului de Internet Banking „eMobias.md” de pe orice dispozitiv conectat la Internet, eliminând necesitatea de deplasare la bancă.

În plus, produsele procurate la pachet costă mai puţin decât procurate separat, ceea ce oferă posibilitatea de a economisi inteligent.

Tinerii care doresc să aibă maximă libertate la gestionarea conturilor fără a se deplasa la bancă şi să deţină mijloace financiare proprii, pot veni în orice unitate a băncii pentru a contracta un Pachet de produse „START” care include:

  • Cardul de Debit MasterCard Standard cu Serviciul GARANTCard inclus
  • Serviciul „eMobias.md” – Profilul Vizualizare sau Tranzacţional
  • Contul curent