Noutăţi

Pe mankind.co.uk găsești produse pentru îngrijirea pielii, părului și a bărbii pentru bărbații moderni, care țin la aspectul său fizic și nu le este frică să-și arate caracterul - toate sunt aici și pot fi cumpărate de oriunde în lume!

 

Iar, dacă deții un card de tip Mastercard StandardDebitGoldPlatinumWorld Elite sau Business, acum poți obține reducere de 20% la toate produsele din coș, indiferent de suma comenzii.

Stimați clienți,
 
Mobiasbanca – OTP Group vă îndeamnă să manifestați maximă prudență, în cazurile de fraudă a cardurilor bancare, ce pot apărea prin intermediul rețelelor de socializare (Facebook, Odnoklassniki, Viber, WhatsApp) și prin intermediul anunțurilor plasate pe site-uri de comercializare a bunurilor (ex. 999.md, makler.md, etc.).
 
 

Stimați clienți,

Vă informăm că, începând cu 19.08.2020intră în vigoare modificările operate în Lista condițiilor și ratelor dobânzilor pentru depozitele noi și existente ale persoanelor fizice.

 

Întreprinderile mici şi mijlocii din Moldova (IMM) vor beneficia de un acces mai mare la finanţare, deoarece Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi Uniunea Europeană (EU) deblochează o nouă tranşă de finanţare. Astfel, acordă un împrumut suplimentar de 5 milioane de euro cu component de Grant către Mobiasbanca - OTP Group în cadrul liniei de credit EU4Business-BERD

Dragi clienți,

Campania “Câștigă un Mini Bike electric” a fost prelungită până pe 31.08.2020, iar fondul de premii a fost suplinit cu încă un mini bike electric și 5 bicicleteTragerea la sorți a premiilor va avea loc pe data de 4 Septembrie 2020.

Antreprenorii care optează pentru un credit de la Mobiasbanca – OTP Group pot deja beneficia de garanții suplimentare pentru dezvoltarea şi creșterea afacerii.

Vrei să faci o surpriză celor dragi?

Pe IWOOT.com - lider în comerțul online de cadouri, produse electronice, jucării, haine și elemente decorative - vizitează magazinul online pentru inspirație sau pentru a găsi cadoul potrivit și obține o reducere de 15% pentru cumpărăturile efectuate, indiferent de sumă.

Stimați clienți,
 
Vă informăm că a fost actualizată  lista de bănci corespondente, prin completarea unei bănci noi pentru decontări în Lei românești (RON) în cadrul stabilirii relației corespondente cu OTP Bank România.

Îți place să faci cadouri și să-i surprinzi pe cei dragi fără vreun motiv?

Află că poți obține acum o reducere de 15% pentru comenzile de pe TheHut.com, indiferent de suma acestora. Pe TheHut.com găsești haine, elemente decorative, produse cosmetice și alte produse de mărci renumite cum ar fi Ted Baker, Joseph Joseph, Barbour ș.a.

Mobiasbanca – OTP Group dintotdeauna este preocupată de OAMENI. Viața și sănătatea oamenilor fiind o prioritate a parteneriatelor băncii cu instituțiile medicale din țară.