News - Toţi

Serviciul Client-Bancă oferit de Mobiasbanca reprezintă o soluţie informatică simplă şi comodă, destinată persoanelor juridice, care vă permite stabilirea unei legături permanente cu banca Serviciul Client-Bancă oferit de Mobiasbanca reprezintă o soluţie informatică

«Mobiasbanca - Groupe Société Générale» SA, în calitate de membru al Camerei de Comerţ şi Industrie Franţa - Moldova (CCIFM), a decis de a se asocia în lansarea « Tri Executive MBA&AMP », Toulouse Business School la Chisinau cu o ofertă specială a creditului "Prosper".

În perioada Sărbătorilor de Iarnă începem să ne gândim la Cadouri pentru cei dragi, să visăm la o Vacanţă de iarnă,  să planificăm cum să petrecem Revelionul...

Mobiasbancă vă oferă o soluţie simplă şi de încredere pentru recepţionarea informaţiei privind situaţia produselor dumneavoastră bancare prin intermediul mesajelor SMS.

Începând cu anul 2013, sistemul bancar din Moldova va implementa codul IBAN (International Bank Account Number  - număr internaţional al contului bancar) la efectuarea transferurilor internaţionale.

Mobiasbancă lansează licitaţie de selectare a furnizorului de prestare a serviciilor de livrare şi instalare a echipamentelor sistemelor de tip biometric şi control acces.

 

Doritorii de a participa la aceste licitaţii pot ridica setul de documente la recepţia băncii din Oficiul Central situat pe adresa: bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt 81a.

Incubatorul de Afaceri al Academiei de Studii Economice a Moldovei (ASEM) în parteneriat cu Mobiasbancă – Groupe Société Générale organizează ediţia a VIII-ea a Concursului anual "Idei de Afaceri" pentru studenţii ASEM.

Mobiasbancă – Groupe Société Générale, reprezentată de Vicepreşedintele Băncii Dna Mylene Nicolas de March şi Agenţia de Dezvoltare Regională Nord, reprezentată de directorul Ion Bodrug au semnat un Acord de Parteneriat.