News - Toţi

Ca răspuns la cererea înaltă faţă de credite pentru eficienţă energetică BERD acordă BC Mobiasbancă - Groupe Société Générale S.A. o tranşă adiţională de €7 milioane pentru creditarea companiilor private care întreprind măsuri de economisire a energiei și investesc în proiecte de energie regenerabilă. Suma de €3 milioane, acordată Mobiasbancă la începutul acestui an, a fost deja utilizată.

Stimaţi Clienţi,

Vă informăm că la data de 31 decembrie 2013 efectuarea ordinelor de plată inclusiv a plăţilor aferente serviciilor comunale prin intermediul serviciul de internet banking eMobias.md va fi posibilă doar până la ora 13:00.

Stimaţi clienţi,

Vă aducem la cunoştinţă că, începând cu 15 ianuarie 2014, intră în vigoare modificările operate la Capitolul IX din Registrul Tarifelor pentru serviciile bancare prestate persoanelor fizice.

Comisioane existente:

Stimaţi clienţi,

Vă informăm că pe data de 31 decembrie 2013 filialele şi agenţiile băncii vor activa cu program prescurtat, până la ora 13:00.

Stimaţi clienţi,

Vă aducem la cunoştinţă că în cadrul Filialei Corporative şi a Departamentului Corporativ s-au schimbat primele 3 cifre din numerele de telefon. Formaţi 812 în loc de 256 sau 204.

Vă mulţumim pentru înţelegere.

Stimaţi clienţi,

Vă aducem la cunoştinţa că, începând din 20 decembrie 2013 intră în vigoare:

Mobiasbancă – Groupe Société Générale a lansat serviciul Contactell cu o funcţionalitate inedită pe piaţă. Acum cu un simplu apel telefonic la serviciul Contactell 022 256-456 aveţi acces la informaţia personalizată despre produsele dumneavoastră bancare 24 ore din 24, 7 zile din 7!

Acum, utilizarea cardului bancar personal devine mai atractivă deoarece cardul Mobiasbancă îţi poate aduce un premiu!

Vă aducem la cunoştinţă că, începând din 20 decembrie 2013 intră în vigoare completări operate la: