News - Toţi

Siguranța și stabilitatea pe care ți le oferă Mobiasbancă sunt garantate de puterea grupului internațional  - Groupe Société Générale, unul din liderii bancari Europeni și mondiali.

Milioane de clienți din întreaga lume au încredere în Groupe Société Générale din care facem parte și noi.

Stimaţi clienţi,

Vă aducem la cunoștință că pe data de 31 decembrie 2014 efectuarea ordinelor de plată (plăţile aferente serviciilor comunale, plăți intrabancare și interbancare) prin intermediul serviciului eMobias.md internet banking va fi posibilă doar până la ora 11:00.

Stimaţi clienţi,

Reieșind din faptul că data de 25 decembrie și 26 decembrie 2014 sunt declarate oficial zile de odihnă, în perioada 25 – 28 decembrie 2014 procesarea ordinelor de plată realizate prin intermediul serviciului eMobias.md internet banking se vor derula conform graficului de mai jos:

Mobiasbancă – Groupe Société Générale vă invită să descoperiți universul privilegiilor exclusive. Planificați o vacanță de iarnă în stațiunile montane din Europa? Atunci nu ezitați să profitați de reduceri de până la 10% și oferte speciale, create de cele mai bune hoteluri europene din acele stațiuni montane.

Cum să beneficiați de ofertă?

Stimaţi clienţi,

Vă aducem la cunoştinţă programul de muncă al filialelor băncii pe perioada sărbătorilor de iarnă:

Zile libere

25, 26 decembrie 2014

1, 2, 7, 8, 9 ianuarie 2015

Stimaţi clienţi,

Vă aducem la cunoştinţă că, începând cu 6 ianuarie 2015, intră în vigoare modificările operate la Lista condiţiilor şi ratelor dobânzilor pentru persoanele fizice:

Stimaţi clienţi,

Vă aducem la cunoştinţă că începând cu 1 ianuarie 2015 intră în vigoare modificările operate la Lista condiţiilor şi ratelor dobânzilor pentru persoanele fizice (pentru clienţi care au deschis produsul Plan Financiar în perioada anilor 2006-2008):

Stimaţi clienţi, 

În vederea realizării unor lucrări de mentenanţă pentru îmbunătăţirea serviciilor, sunt posibile deconectări ale serviciului Contactell, conform următorului orar:

 - în ziua de vineri, 12 decembrie 2014, în intervalul orelor 16:30 - 17:20. 

Vă cerem scuze pentru inconvenienţele create.

Vă mulţumim pentru înţelegere.

Joi, 11 decembrie 2014, Mobiasbancă – Groupe Société Générale a sărbătorit deschiderea noii filiale din Rezina și inaugurarea bancomatului instalat la sediul companiei Lafarge. 

Stimaţi clienţi, 

Vă aducem la cunoştință că, începând cu luna decembrie 2014, efectuarea plăţilor în favoarea prestatorului de servicii SRL „Arax-Impex” prin intermediul serviciului eMobias.md internet banking se va realiza cu anumite modificări, legate de factura emisă de prestator.