News - Toţi

Inovativitatea adusă pe piaţa bancară de Mobiasbancă – Groupe Société Générale, prin lansarea cardurilor contactless VISA payWAVE, a fost apreciată de compania VISA, care, la sfârşit de an, a premiat banca cu diplomă pentru succesele obţinute de echipă.  

Amintim că în septembrie 2016 Mobiasbancă a lansat o nouă gamă de carduri VISA. Acestea prezintă elemente de design modern și efecte speciale, integrează funcţionalităţi noi şi oferă clienţilor multiple avantaje, inclusiv:

Zeci de tineri studioşi şi ambiţioşi, cu studii la cele mai prestigioase instituţii universitare din lume, cu minţi sclipitoare curtate de angajatori de top, s-au reunit la cea de-a IV-a ediţie a Galei Studenţilor Originari din Republica Moldova, organizată la 28 decembrie în Chişinău.

Stimaţi clienţi,

Ziua de luni, 2 ianuarie este declarată zi de sărbătoare în SUA și România iar activitatea instituţiilor financiare din aceste țări va fi sistată.

În aceste zile decontări în dolari SUA şi lei românești nu vor fi efectuate.

Vă mulţumim pentru înţelegere.

Stimaţi clienţi,

Toate plăţile trezoreriale, transmise din 29 decembrie 2016, ora 17:00 vor fi procesate în data de 2 ianuarie 2017.

Acestea nu vor fi acceptate în următoarele perioade:

Stimaţi clienţi,

Pentru a vă oferi condiţii mai confortabile de deservire, în cadrul filialei nr. 12 „Edineț” vor fi efectuate lucrări de renovare între 5 ianuarie – 20 februarie 2017.

În această perioadă va activa doar etajul II, iar accesul în filială va fi posibil din partea dreaptă a clădirii.

Vă mulţumim pentru înţelegere.

Stimați clienți,

În zilele de 24 decembrie 2016 și 6 ianuarie 2017 filialele băncii vor activa conform unui program prescurtat (cu o oră), iar la 31 decembrie 2016 - până la ora 13:00. Ziua de 7 ianuarie este declarată liberă.

Vă mulţumim pentru înţelegere și vă dorim sărbători fericite.

Istoria Mobiasbancă – Groupe Société Générale despre paşii consolidării şi ascensiunii, despre echipa de profesionişti care contribuie zi de zi la succesul în afacere am dezvăluit-o pentru revista VIP magazin cu ocazia lansării celei de a III-a ediţii a TOP-ul 100 branduri 2016. Clasamentul celor mai populare branduri a fost realizat pe baza votului online şi a unei echipe de experţi, Mobiasbancă fiind desemnată în topul brandurilor de succes la categoria Bănci/ Asigurări/ Finanţe. 

Stimaţi clienţi,

Din 1 ianuarie 2017, filiala nr. 34 „Calea Basarabiei” va activa conform unui orar nou:

Stimați clienți,

În perioada 1 – 8 ianuarie 2017, activitatea instituţiilor financiare din Federația Rusă va fi sistată cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

În aceste zile decontări în ruble ruse nu vor fi efectuate.

Vă mulţumim pentru înţelegere.

Stimaţi clienţi,

Luni, 26 decembrie, activitatea instituţiilor financiare din Uniunea Europeană și SUA va fi sistată cu ocazia sărbătorii de Crăciun.

În această zi decontări în euro, dolari americani, lei românești, dolari canadieni, franci elveţieni şi lire sterline nu vor fi efectuate.

Vă mulţumim pentru înţelegere.