News - Toţi

Stimați clienți, 

Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă momente de poveste, cadouri colorate, liniște lângă cei dragi și prosperitate.

Iubiți, visați mai îndrăzneț și bucurați-vă din plin de un an nou bun și binecuvântat.

Echipa Mobiasbancă rămâne la dispoziția Dvs. și în anul 2018, pentru a vă deservi cu drag și a vă oferi produse bancare avantajoase!

LA MULȚI ANI!

Fundamentul economiei raionului, ca și pretutindeni în Moldova de altfel, este agricultura. Pe lângă fermele mici și mijlocii, în acest domeniu funcționează cca 150 întreprinderi agricole mari. Destul de dezvoltată este și infrastructura comercială și de producție a sectorului: câte cinci agro-magazine și farmacii veterinare, 27 stații de inseminare a vacilor și achiziționarea laptelui și treizeci abatoare.

Stimați clienți,

Vă aducem la cunoștință că din 11 ianuarie 2018 intră în vigoare modificările operate la Lista condițiilor și ratelor dobânzilor pentru depozitele persoanelor fizice:

Stimați clienți,

Plăţile trezoreriale nu vor fi acceptate în următoarele perioade:

Stimați clienți, 

Vă aducem la cunoştinţă că zilele de 25 decembrie, 1 și 8 ianuarie sunt declarate libere, iar filialele băncii nu vor activa.

Stimați clienți,

Vă aducem la cunoștință că, activitatea instituțiilor financiare din Federația Rusă și România va fi sistată, cu ocazia sărbătorii de iarnă.

Ruble rusești (RUB) 1-8 ianuarie 2018
Lei românești (RON) 1-2 ianuarie 2018

Vă mulțumim pentru colaborare!

Stimaţi clienţi, vă informăm despre modificarea datelor bancare pentru efectuarea operațiunilor în ruble rusești (RUB). Solicităm respectuos să le comunicați partenerilor Dvs. noile modificări.

În cadrul programului Liniei de Creditare EU4Business – EBRD, Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare acordă Mobiasbancă - Groupe Société Générale un împrumut suplimentar de 20 milioane de euro pentru a răspunde cererii înalte de finanțare a companiilor locale care investesc în îmbunătățirea calității produselor și serviciilor lor.

Stimați clienți, vă prezentăm redacția nouă a Condițiilor Generale Bancare pentru Persoane Juridice/ Agenți Economici, cu modificări în special la Capitolul

Stimaţi clienţi,

Mobiasbancarți, 26 decembrie a.c., activitatea instituţiilor financiare din Uniunea Europeană va fi sistată cu ocazia sărbătorilor de Crăciun. În aceasta zi decontări în euro, lei românești, dolari canadieni, franci elvețieni, coroane suedeze și lire sterline nu vor fi efectuate.

Vă mulţumim pentru colaborare.