News - Toţi

Profită de oferta unică în Moldova și lasă-ți afacerea să crească chiar de azi. Doar la Mobiasbancă beneficiezi de credit sau leasing cu până la 90% reducere la rata dobânzii. În parteneriat cu CNH Industrial Capital, una dintre cele mai mari organizații financiare mondiale, Mobiasbancă oferă finanțare unică și exclusivă în Republica Moldova pentru achiziționarea tehnicii agricole de la cele mai recomandate branduri - Case IH și New Holland. În plus, ai parte de multe avantaje: 
Adună momente valoroase și bucură-te din plin de noi experiențe, fie că le trăiești zi de zi sau la evenimente mai speciale, cum ar fi Festivalul Internațional de Film de la Cannes. Efectuând în perioada 15 februarie – 10 aprilie a.c. tranzacții cu cardul tău Mastercard Gold, Platinum sau World Elite de la Mobiasbancă în valoare minimă de 100 de lei, participi automat în Campania Mastercard ”A fi în lumea filmului este de neprețuit”.
Stimați clienți, În data de 23.02.2018 activitatea instituţiilor financiare din Federația Rusă va fi sistată cu ocazia sărbătorii naționale. În această zi decontări în ruble rusești nu vor fi efectuate. Vă mulțumim pentru colaborare!
Stimați clienți, În data de 19.02.2018 activitatea instituţiilor financiare din SUA va fi sistată cu ocazia sărbătorii naționale. În această zi decontări în dolari SUA nu vor fi efectuate. Vă mulțumim pentru colaborare!
În 2017 peste 500 de familii au intrat în propria casă cu sprijinul financiar și consultativ al Mobiasbancă. În 2018, cu un credit ipotecar de la Mobiasbancă și tu îți poți îndeplini planurile de casă nouă. Acum, e și mai simplu. Primul Centru Ipotecar Mobiasbancă îți stă la dispoziţie pentru a-ţi oferi consultanţa și suportul necesar pentru achiziția unei locuințe în timp redus. Iată 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Centrul Ipotecar Mobiasbancă:
Cum e să fii în avantaj cu Mobiasbancă? Mai mult decât simplu! Au confirmat-o și clienții Radu Bălan, Costel Dragoș și Valentin Dede, care, utilizând cardurile Mastercard de la Mobiasbancă, au câștigat în toate 3 etape ale campaniei promoționale ”Crearea unei istorii personale e de neprețuit”, organizate de Mastercard.
Potrivit datelor prezentate recent de Banca Națională a Moldovei, Mobiasbancă a devenit lider după volumul de creștere a portofoliului de credite, acesta majorându-se cu peste 791 milioane lei pe parcursul anului 2017. Astfel, cota de piață pe segmentul portofoliului de credite a crescut cu 2,8 pp, de la 11,7% la finele anului 2016 la 14,5% - la sfârșitul anului 2017, creșteri înregistrându-se atât la creditarea persoanelor fizice, cât și juridice.
Stimați clienți, Vă comunicăm că din data de 29 ianuarie Filiala Corporativă va fi la dispoziția Dvs. într-un sediu nou, situat în str. Cuza Vodă, 1 (intersecție cu str. Sarmizegetusa). Noua locație este temporară, până se finalizează lucrările de renovare și, respectiv, creare a condițiilor mai bune de deservire, conform celor mai moderne standarde internaționale. Vă mulțumim pentru cooperare!
Stimați clienți, Vă comunicăm că în data de 20 ianuarie filialele din municipiul Chișinău, care își desfășoară activitatea în ziua de sâmbătă, vor activa conform unui program prescurtat – până la ora 12:00. Filialele din Bălți – nr. 44 ”Bum” și nr. 31 ”Vasile Alecsandri” - nu vor avea program de activitate în această zi. Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare!
Stimaţi clienţi, În vederea realizării unor lucrări de mentenanţă a sistemului de carduri, activitatea rețelei de bancomate și POS-uri a băncii va fi sistată miercuri 17.01.2018 în intervalul 06:00 - 06:30.