News - Toţi

Stimaţi clienţi,
 
Vă informăm că, în perioada 28.10.2020 – 06.11.2020 sucursala nr. 52 „Durlești” nu va activa.
 
Stimaţi clienţi,
 
Vă aducem la cunoștință că în data de 27 octombrie a.c., cu ocazia sărbătorii Hramul Orașului Ialoveni, Sucursala nr. 29 Ialoveni nu va activa.
 
Stimate acţionar !
 
Mobiasbanca – OTP Group S.A. anunţă, în conformitate cu Hotărârea Consiliului Băncii din 19 septembrie 2020, convocarea Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor, care va avea loc prin corespondență la data de 27 noiembrie 2020.

S-au intensificat cazurile de fraudă, care urmăresc obținerea datelor cardurilor de plată!

Mobiasbanca – OTP Group vă îndeamnă să manifestați maximă prudență

Stimaţi clienţi,
 
Vă aducem la cunoștință că, în data de 16 octombrie 2020, sucursala nr. 37 „Tudor Vladimirescu”  nu va activa.

Mobiasbanca – OTP Group susține afacerile în agricultură și oamenii cu viziune din spatele acestora, oferind soluții de finanțare avantajoase pentru orice planuri de dezvoltare: procurarea materiei prime, a utilajelor, a terenurilor sau instalarea sistemelor de irigare etc.

Expoziția-târg va avea loc pe spațiile exterioare ale Institutului de Fitotehnie “Porumbeni” din satul Pașcani, raionul Criuleni.

Stimaţi clienţi,
 
Vă informăm că în data de 14 octombrie a.c. cu ocazia sărbătorii - Hramul orașului, Sucursala nr. 5 Rîșcani și Centrul Ipotecar nu vor activa.
Stimaţi clienţi,
 
În legătură cu sărbătorirea Hramului Orașului (Chişinău, Floreşti, Rezina, Briceni) la data de 14 octombrie a.c. sucursale băncii din oraşele respective nu vor activa, iar în ziua de 13 octombrie sucursalele vor avea un program de activitate redus cu o oră.
Stimaţi clienţi,
Vă aducem la cunoștință că Sucursala nr. 2 "Icam" și-a schimbat sediul.
Începând cu data de 12.10.2020, Vă așteptăm în noul sediu la adresa: str. Ismail 84, mun. Chișinău.
 
Stimați clienți,
 
Vă informăm că a fost actualizată lista de bănci corespondente, prin completarea unei bănci noi pentru decontări în Ruble rusești (RUB) în cadrul stabilirii relației corespondente cu JSC “OTP Bank”, Moscova, Rusia.