Noutăţi

Ți-ar plăcea să primești înapoi o parte din banii cheltuiți pentru cumpărături?

Atunci urmărește-ne pe Facebook sau Instagram și fii primul care află despre ce e vorba!

Mobiasbanca va primi un împrumut de 5 milioane euro de la partenerul său de lungă durată - Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD),  pentru creditarea companiilor locale. 

Pentru că știm cât de importante pot fi soluțiile potrivite pentru o recuperare rapidă, Mobiasbanca – OTP Group lansează o nouă ofertă de finanțare a activității curente, în condiții deosebit de avantajoase : 
 
Stimaţi clienţi,
 
Vă aducem la cunoştinţă că în data de 01.06.2020, activitatea instituțiilor financiare din România va fi sistată, cu ocazia sărbătorii naționale.

Stimați clienți,

Vă aducem la cunoștință că, începând cu 25.05.2020, intră în vigoare completările la Condițiile Generale Bancare Persoane Juridice / Agenți Economici, Capitolul III. Servicii Bancare la Distanță, aferente serviciului Proiect Salarial.

Stimați clienți,
 
Vă aducem la cunoștință că, începând cu 25.05.2020, intră în vigoare Condițiile Generale Bancare Persoane Fizice, actualizate.

Tendințele comerciale și indicatorii financiari ai Mobiasbanca - OTP Group S.A. la 31 martie 2020, la nivel consolidat, în conformitate cu Standardele Internaționale de Raportare Financiară (IFRS), indică o stabilitate în activitate și atingerea obiectivelor propuse.

Stimați clienți,

Vă atenționăm asupra intensificării cazurilor de escrocherie care au drept scop obținerea datelor de pe cardurile bancare!

Fiți vigilenți și protejați-vă banii și datele personale!

Stimați clienți,
 
Vă informăm că ziua de 22 mai a.c. este declarată liberă, pentru sucursalele din or. Bălți și or. Fălești, cu ocazia sărbătorii Hramul orașului, iar în data de 21 mai a.c. programul de lucru va fi redus cu o oră.
Timpul nu stă pe loc, ca și veștile bune de altfel! 
Iar pentru că, știm cu toții cât este de important să fii punctual și cât de necesar poate fi un taxi atunci când timpul nu ține cu tine, noua campanie promoțională lansată de Mastercard și itaxi cu siguranță te va bucura!