Noutăţi

Mobiasbanca - OTP Group a fost premiată pentru al 5-lea an consecutiv de Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), fiind recunoscută drept una dintre cele mai de succes bănci emitente, parte ale Programului de Facilitare a Comerţului (TFP).

Stimați clenți,

Vă informăm că, începând cu 22.07.2020, intră în vigoare modificările operate în Lista condițiilor și ratelor dobânzilor 

pentru depozitele noi și existente ale persoanelor fizice.

 

 

Mobiasbanca - OTP Group informează acționarii săi şi publicul larg, că la data de 03.07.2020, a avut loc Adunarea Generală Anuală a Acționarilor Băncii prin corespondență.

Fundația pentru educație financiară "OK" - un proiect educațional unic patronat de Mobiasbanca – OTP Group S.A., dedicat creșterii nivelului de educație financiară în comunitățile locale și a tinerei generații, a fost lansat cu ocazia aniversării a 30 de ani de activitate a băncii.

„Încrederea pe care ne-au acordat-o clienții și partenerii pe parcursul acestor 30 de ani, dar şi devotamentul echipei, au fost reperele principale în evoluția Mobiasbanca. De aceea, înainte de orice, doresc să le mulțumesc", a declarat László Diósi, Președintele Comitetului Executiv, CEO Mobiasbanca – OTP Group.

Citeşte întreg articolul aici. 

Mobiasbanca – OTP Group S.A. aniversează treizeci de ani de activitate, fiind acum una dintre cele mai mari patru bănci din Moldova, cu 160 000 de clienți, 800 de angajati și 53 de sucursale în toată țara.

Ești în pană de idei sau poate ai obosit să gătești?

Comandă bucatele delicioase de pe iFood.md, plătește on-line cu un card de tip Mastercard de la Mobiasbanca (excepție cardul Maestro) și beneficiază de livrare gratuită la domiciliu sau la birou, la comenzi de minim 100 de lei.

Știi zilele când frigiderul e aproape gol, tu ești flămând și cauți un loc de parcare cât mai aproape de ieșire, pentru că știi că vei veni de la magazin cu pungile pline și grele? Avem o veste bună pentru tine!

Achită cumpărăturile pe zakaz.md (Metro), cu un card VISA de la Mobiasbanca și beneficiază de livrare gratuită!

Plătește cumpărăturile pe ggg.md (George Standard) și beneficiază de 5% reducere la toate comenzile!

Mai mult, plătind zi de zi cu un card VISA de la Mobiasbanca, pentru cumpărături sau servicii în sumă minimă de 100 de lei, poți intra în cursa pentru premiile oferite de VISA.

Într-o lume în continuă schimbare, când este absolut necesar să ai o mentalitate deschisă pentru noi oportunități, Mobiasbanca-OTP Group oferă efectuarea exclusivă a Plățiilor internaționale în valute exotice.

Efectuarea plăților respective este destinată persoanelor juridice care doresc să-și extindă oportunitățile de afaceri cu parteneri de peste hotarele țării. Plățile internaționale pot fi efectuate în mai mult de 120 de valute.